To zależy z jakim autem, nie należę do grupy ortodoksów co to tylko oryginał... Takie auta jak np Capri, Manta (
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
), Garbus itp doskonale nadają się do przeróbki. Był ten temat kiedys poruszany na łamach jednego z niemieckich pism (Auto Motor und Sport Classic) i zdecydowana większość uczestników dyskusji była
ZA, pod warunkiem że za bazę nia służy oryginalny, dobrze zachowany egzemplarz. Jeżeli zaś chodzi Tobie o to co powiedzą inni, to ja bym się nie przejmował. Kwestia tuningu była jest i będzie zawsze kontrowersyjną - czy to przy autach nowych czy starych. A tak na marginesie: po W-wie jeździ piękny Fiat 125p zrobiony na rajdówkę z epoki - pas przez całe nadwozie, napisy stylistycznie nawiazujące do końca lat 70tych, brak zderzakó itp, ale wszystko bardzo profesjonalnie zrobione, i to jest istotne -
PROFESJONALIZM. No to kończę bo nikomu nie będzie się chciało czytać, HEJ.
O swoich marzeniach i realizacjach rozpisywałem się kiedyś i na innych forach.... Temat PF125p masz na załączniku
Jest i rajdowy (Akropol), jest i cywilny, jest i... To w środku? Sebaa wie gdzie tą fotkę robiłem