Auto znam bo miałem przyjemność wracać nim ze zlotu w Gorzowie. Należy ono do wieloletniego klubowicza MB/8. Stan techniczny oceniłbym na bardzo dobry z pewnymi pierdółkami do poprawy ale to naprawdę bzdury. Jeżeli chodzi o blacharkę to wóz prezentuje stan jakby całe "życie" spędził na pustyni w newadzie ale jak wszyscy wiedzą jest on wykonany ze stali a nie ze złota więc wymaga drobnych poprawek blacharskich. Mimo to gdybym szukał teraz takiego wozu to wziąłbym go na 100%. Auta nie dotykał żaden blacharz partacz ale było gdzieniegdzie malowane, gdyby nie było to pewnie jego cena oscylowałaby około 30000
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Znam właściciela i wiem że gdyby nie konieczność wykończenia domu to pewnie by auta nie wystawiał.
Reasumując : jak na 41 letni wóz to stan jest niemal idealny i nieosiągalny w naszym kraju.
P.S. Na forum od dawna ogłaszany jest pewien "ulep" za około 25000 i stan jaki widać na zdjęciach jest cienki i nie warto go oglądać
![[chory]](./images/smilies/chory.gif)
Ten wóz z Gryfina ma oryginalne wnętrze w idealnym stanie, oryginalne blachy do kosmetyki i jest sprzedawany od miłośnika marki i modelu.
P.S. 2 Jak przeczytałem swoje wypociny to brzmi to jak laurka dla auta i właściciela
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)