Bukol pisze:
misiek pisze:
AMG pisze:
Co do tej 300 D Turbo to swojego czasu ogladal ja Bukol i mowil ze raczej nie warto jej ruszac
Bukol, to jak?
Już już!
Czarna 123 turbo, USA, oryginał. Skrzynia automatyczna leży w częściach w garażu - brak mozliwości oceny stanu technicznego. Włożona 4 manual i do tego źle - wyje jak stado wygłodniałych wilków, tak samo wały, źle lub wcale nie wyważone koło zamachowe. Klimatronik nie działa. Wnętrze materiałowe bardzo ładne, ale nie od tego auta - wersja europejska. Oryginalnie powinien być MBtex. Zderzaki amerykańskie, ale przedni zamiast chromu ma folię srebrną
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
. Ślady naprawy blacharskiej z przodu auta (na 99% dzwon) - widać ślady lakierowania, inny odcień i faktura lakieru. Tył, dach, drzwi mają oryginalny, zmatowiały lakier. Spody drzwi kiepskie z tego co pamiętam. Właściciel chce 15tyś zł za ten samochód i moim zdaniem jest to co najmniej 2x za dużo. Nie oglądałem od spodu, tak więc nie wiem jak podłoga i progi.
Dzieki Bukol, zaoszczedziles mi conajmniej slinienia sie
To podobnie jak u nas, ogladalem w Gdyni beczke W123 300DT tyle ze w kolorze blekitnym metalicznym, takim jak lysego, cena narazie ok 13500, ale stan, hm, delikatnie mowiac wolajacy o pomoc blacharza na dziendobry, najbardziej rozbawilo mnie zdziwienie wlasciciela, gdy pokazalem mu dziury na wylot w podlodze...
Pozdrawiam