MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 10, 2025 5:49 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
and6412 pisze:
Powiem Ci Tricki, że potrafisz sie sprzedać [zlosnik]

PS.
Czy mi się coś o uszy obiło, czy generalnie, powychodziły Ci w tym aucie jakieś "miny" [zlosnik] ??

Auto wymaga więcej pracy niż początkowo na to wyglądało, ale nie przewidziałem, że tak trudno będzie znaleźć odpowiednich ludzi do zajęcia się autem w kraju który ma oficjalne bezrobocie 20%.

Tytuł:
wiarus senior

TrickyKid pisze:

... ale nie przewidziałem, że tak trudno będzie znaleźć odpowiednich ludzi do zajęcia się autem w kraju który ma oficjalne bezrobocie 20%.

I tu się zgodzę z Tobą, między innymi dlatego mój karawan trafił do roboty aż do Trzebnicy (prawie 400km od domu). Może Ty swojego też tam odstaw.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

TrickyKid pisze:
WeebShut pisze:
TrickyKid pisze:
... bardzo trudne okazało się też znalezienie we Wrocławiu blacharza chętnego do starannego [tak starannego jakbym sobie życzył dla auta które wprowadziło się do mojego serca] grzebania w zabytkowym MB bardziej niż w nowych pogiętych plastikach.

Jezeli zdecydujesz nie rozstawac sie z Twoim oczkiem w glowie, to wal na priv, podam Ci namiary na blacharza pod Opolem, ktory na pewno zajmie sie nia tak jak na to zasluguje. Cena zawsze do uzgodnienia. Widzialem jak spod jego reki wyszlo pare pierwszoseryjnych passatow, 2 MB, oraz Fiat Mirafiori. Pozdrawiam

Mieszka w rejonie Opola i nie ma natłoku pracy przy świeżych i prostych w naprawie autach?

Mieszka dokladnie 5 km od Opola, natlok ma, jest jednym z najlepszych w okolicy, nie jest takze wcale drogi jak niektorym sie wydaje. Wszystko zalezy co chcialbys przy swojej MB zrobic i na jak dlugo chcialbys ja odstawic.

Tytuł:
swój chłop

Hej TrickyKid musze przyznac ze masz talen do pisania , zdjec i zachencania ludzi do kopna twojej 115

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00