Chodzi mi o sprzedaż auta,
niechce niczego picować i wciskać kitu itd...
Czy ktoś w Was ma jakieś doświadczenie w sprzedaży samochodu?
Np. wie w jakich mediach najlepiej , co pisać w opisie i najważniejsze rozsądna cena za auto... Szczerze mówiąc niemam zbytnio pojęcia o cenach (na giełdach mozna kupić beczke już za 2 - 3 tyś zł

) Jeśli ktoś mógłby jakoś pomóc będe wdzięczny. Chodzi o autko W123 2.4D skrzynia automat. Auto spisuje sie bez jakiegokolwiek zarzutu, niemusiałbym sie go pozbywać bo nie wymaga żadnych napraw, ale niestety kasa

w najbliższym czasie nie bede mógł sobie pozwolić na auto niestety (ubezpieczenie=kasa i kilka innych osobistych powodów)
Co moge jeszcze dodać? Silnik bdb, żadnych wycieków a w mrozy 20 stopniowe zeszłego roku odpalał stojąc na dworze bez zawachania...
Chciałbym jeszcze dodać że zrobiłem nim 50 tyś km (przez rok)
Wyliczyłem jego spalanie, latem na długich trasach (jeżdze sam) palił od 7.5 (prędkość do 120km/h) do 8.5 (powyżej 120km/h), w mieście zawsze mieścił sie od 8.5 do10 litrów(korki ciągłe ruszanie gaszenie itp)
Chciałbym oddać auto w dobre ręce a w "anonsach" lub na giełdzie takowych nie spotkam...
Samochód ma powymieniane wszystkie płyny i filtry, nie wymaga napraw, (jeśli coś sie działo, wszystko było na bieżąco naprawiane w warsztacie który naprawia głównie mercedesy) ma dwa komplety kół na aluskach (wymieniony rozrusznik na nowy - ostatnio) co do środka to ma kilka przetarć na przednich fotelach i wszystko jest "mercowe" to w sumie wszystko (deska z dodatkami drewna i drewnianą kierownicą momo).
Nie ma żadnych upiększeń bo to nie pasuje do MB...
Dajcie jakieś rady, bo nie widze nigdzie żadnego zainteresowania moim autkiem...