MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 13, 2025 5:29 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Kolego Wookee !

NIKT (oprócz mnie) nie przeciwstawił się bezprzykładnemu chamstwu klubowicza i innych - wobec kolegi Winciora.

I oto tutaj chodzi!

Proszę czytać ze zrozumieniem teksty do których się Kolega odnosi.

S1

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Kolego Samsung - kolega Wincior prowadził swoją linię argumentacyjną na poziomie dziecka ze szkoły podstawowej (podobno rozwój społeczny 9-10 latka jest niższy od przedszkolaka [zlosnik] ) i po dłuższej dyskusji tak został potraktowany.

Może mało elegancko, ale tzw. argumenty na poziomie nie przynosiły żadnego efektu zaś chodziło przede wszystkim o to, że nie rozumiał jak jego wypieszczone i wychuchane (bez złośliwości) autko może się nie całe podobać.

Ja jakoś nie mam problemu ze zrozumieniem, iż to forum nie jest atrakcyjne dla wszystkich oraz że nie każdy musi lubić np. 107, etc. etc.
Nie rozumiem natomiast, dlaczego ktoś ma mieć prawo do wparowania na to forum i zachowywania się jak rozwydrzony małolat:
"Nie podoba Ci się moje śliczne nowe wiaderko? A Ty masz za to odstające uszy i podrapane grabki!", że pozwolę sobie na małą metaforę.

Piaskownica? Przerwa w podstawówce?

EOT

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Wookee pisze:
Kolego Samsung - kolega Wincior prowadził swoją linię argumentacyjną na poziomie dziecka ze szkoły podstawowej (podobno rozwój społeczny 9-10 latka jest niższy od przedszkolaka [zlosnik] ) i po dłuższej dyskusji tak został potraktowany.

Wypowiadając się w ten sposób – potwierdzasz jedynie, że teza, którą postawiłem na początku tego wątku (a której słuszność potwierdził m in Bukol) – jest niestety prawdziwa.

A to wielka szkoda.

Pomyśl o tym – S1

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze...
Nie jestem klubowiczem ale pomimo tego że zetknęłam się z klubem dopiero niedawno uważam ludzi tu spotkanych za super ekipę (bez słodzenia) i dlatego pojawiam się na forum. Nikt tu nikogo na dzień dobry nie próbuje "zgnoić", bo i po co? Wręcz przeciwnie, ludzie są przychylnie nastawieni. Specyfika forum polega na tym że wypowiadają się tu ludzie różni, radzący sobie z retoryką i posiadający sensowne argumenty i tacy którzy nie bardzo potrafią swoje obronić. Nikt tu nikogo nie chce obrażać, ale niestety niektórzy czasami proszą się aż o klapsa w wystawiony półd... Jak to mówią life is brutal.
Rozpętywanie tutaj następnej wojny i wypominando że ten powiedział jedno a tamten drugie do niczego nie prowadzi i niestety chyba znowu psuje atmosferę na forum. Może dajcie już spokój co? Proponuję żeby Kolega Wincior (jejku jak na zebraniu partyjnym) sam się bronił i załatwiał swoje sprawy z chłopakami może na privie? Adwokatów mu nie trzeba bo podejrzewam że duży z niego chłopiec.

no i życzę wszystkim wiekszej rezerwy i jak to ktoś mądry powiedział "czasami lepiej się ugryźć w rękę..."

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Na obecną chwilę wiadomo są cele tego apelu i mam nadzieję, że wszyscy użytkownicy forum się do tego dostosują. A jako, że niestety watek powoli przeradza się w prywatną dyskusję i de facto staje się reaktywacją wątku o w115 Winciora (a raczej kontunuacją jego niechlubnej końcówki) wątek zamykam - pozostałe niedomówienia i odczucia proszę sobie wyjasnić na privie [oczko] [cool]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00