PawEł280 pisze:
Antoni Janikowski pisze:
Ja się nie mogę doczekać nowego PRO kiedy pojawi się na Allegro
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
cóż o gustach sie nie dyskutuje, ale moim skromnym zdaniem Mexico Pro BE793X w porównianiu do poprzedniej linii BE4XXX wygląda troszkę tandetnie, nudno i tanio... wiadomo Becker nigdy nie słynął z fajerweków optycznych, ale zawsze z tych radii biło po oczach klasą, znajomi co to w życiu nie słyszeli czym jest Becker jak mieli okazję posłuchac i pobawić się u mnie Mexico Pro BE4627 zawsze podkreślali wyjątkowość tego radia, choć nigdy wcześniej nie uświadamiałem ich z czym mają do czynienia.
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
a to że nowy ma MP3? żadna zaleta
zapodajesz zmieniarkę i czego więcej trzeba... Becker i MP3 to jak... może inaczej, byłem ostatnio na targach Audio Show i w jednej z sal odsłuchowych rozegrała sie następująca scenka... po zaprezentowaniu własciwości sprzętu na specjalnie przygotownych, poglądowych płytach prezentujący spytał czy ktoś z sali może ma jakąs płytę którą chciałby odsłuchać... no chętnych nie brakowało, wiadomo, każdy chce usłyszeć swój ulubiony kawałek na sprzęcie klasy hi end... ale szczęście mają nieliczni. Siedział z przodu gościu i miał to szczęście że prezentujący zechciał zapodać jeden czy dwa kawałki z płyty tego szczęśliwca... tyle że gostek wyciągnął z torby płytę CD... nagraną na komputerze. I co? I wszyscy byliśmy zniesmaczeni...
Audiofilom bardziej się wydaje niż w rzeczywistości słyszą
CarAudiofilom zresztą też
Do tego ta ich filozofia: przewody jednokierunkowe, czyli tzw. dioda z metra itp. Załamka
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Poza tym jeśli jakość, to na pewno nie MP3. Kopie typu CDR są dopuszczalne, bo czym się różni 1 od 1 i 0 od 0? Problem piractwa to oczywiście inny temat. Od wielu lat kupuję oryginały - jedynie w aucie zdarza mi się słuchać własnych składanek na CDRach wykonanych na ich podstawie. Wracając do tematu Beckera: liczę na pojawienie sie jakiś ciekawych rozwiązań DSP w nowych modelach
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)