MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw sie 14, 2025 8:25 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

mi tez zablokowali bez przyczyny i wk*rwilem sie niemilosoernie bo akurat chcialem cos kupic, i najlepsze jest ze niewiadomo jak sie z nimi skontaktowac... poza mailem.

R129- 500SL NALEŚNIK
W126C- 560SEC SECZYSKO
W123C- 230 CE 2.8 vel 200D BANDYTA

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Cytuj:
mi tez zablokowali bez przyczyny i wk*rwilem sie niemilosoernie bo akurat chcialem cos kupic, i najlepsze jest ze niewiadomo jak sie z nimi skontaktowac... poza mailem.

Nie ma innej opcji , ja sam walcze o odblokaowanie od 2-3 tygodni :evil:

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

MADEJ pisze:
Cytuj:

Nie ma innej opcji , ja sam walcze o odblokaowanie od 2-3 tygodni :evil:

A z jakiego powodu Ci konto zablokowali?

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Mialem juz trzecie ostrzeżenie :evil: Jedno faktycznie sluszne [zlosnik] ale te pozostale dwa sa dla mnie zagatka . Podczas wystawiania na allegro roznych czesci raz czy dwa usunieto mi aukcje , bo ponoc towary moga byc z nielegalnego zrodla :evil: A ciekawe z kad te c**le maja od razu taka pewnosc ? Niestety nie mozna nic na to poradzic i bede zmuszony zalozyc nowe konto , bo potrzebuje go juz coraz bardziej , a mialem ponad 190 pozytywow :(

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 3764542
MADEJ pisze:
bede zmuszony zalozyc nowe konto

To zapomnij że założysz na dane na które miałes zarejestrowane zablokowane konto. [szalone]
Już to przerabiałem.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Cytuj:
To zapomnij że założysz na dane na które miałes zarejestrowane zablokowane konto. Już to przerabiałem.

Wiem ;)

Tytuł:
Klubowicz

sebi pisze:
Mam same złe doświadczenia.
Niestety to nie pierwszy raz kiedy ktoś próbuje włamu nie tylko na Allegro.
Zaczynam sie zastanawiać nad taką moja aktywnościa w internecie. Czy czasem nie wrócić do podstaw?? skrzynke mam zasianą codziennie spamem. Poprostu szkoda gadać :-((

To przenies sie na ebay.de Co prawda z allegro klopotow nie mialem, z ebayem tym bardziej. Inny poziom kupujacych (tutaj na allegro przy 10 razach mniej operacji duzo czesciej trawialem na dziwnych ludzi niz na ebay, choc i tam zdarzylo sie), a ceny przy sprzedazy zachecajace [oczko]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Numer GG: 1442573
laudan pisze:
sebi pisze:
Mam same złe doświadczenia.
Niestety to nie pierwszy raz kiedy ktoś próbuje włamu nie tylko na Allegro.
Zaczynam sie zastanawiać nad taką moja aktywnościa w internecie. Czy czasem nie wrócić do podstaw?? skrzynke mam zasianą codziennie spamem. Poprostu szkoda gadać :-((

To przenies sie na ebay.de Co prawda z allegro klopotow nie mialem, z ebayem tym bardziej. Inny poziom kupujacych (tutaj na allegro przy 10 razach mniej operacji duzo czesciej trawialem na dziwnych ludzi niz na ebay, choc i tam zdarzylo sie), a ceny przy sprzedazy zachecajace [oczko]

Hej

Na ebayu juz jestem od dawna ale większośc sprzedających nie wysya za granicę a jak juz to koszty sa duże.

Ps. zablokowali mi akurat jak licytowaem zderzaki to troche dziwne bo ktos wyslal że niby hasla zapomnialem i po tym zawiesili mi konto[/list]

http://www.zelazko.com.pl

Ostatnio zmieniony sob mar 05, 2005 5:22 pm przez sebi, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

A wie ktos kiedy bedzie Ebay pl????? to by napewno złamało monopol Allegro i allegro musiało by potaniec i byc grzeczniejsze bo narazie to zachowuje sie jak tepsa :evil: :evil: :evil:

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Cytuj:
to by napewno złamało monopol Allegro i allegro musiało by potaniec i byc grzeczniejsze bo narazie to zachowuje sie jak tepsa

Dokladnie tak jest , niestety :evil:

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

az sie dziwie ze taka zznana firma jak Ebay jecze u nas nie opanowywuje rynku.........wie ktos cos?

MB 308 automatic

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
MERCEDES 4 EVER pisze:
az sie dziwie ze taka zznana firma jak Ebay jecze u nas nie opanowywuje rynku.........wie ktos cos?

Wiesz, to nie jest taka prosta sprawa, bo Anglicy wybulili ponad 2 miliony $ na to, aby Allegro miało twardy monopol na rynku aukcji internetowych. Mam znajomego który pracuje w europejkim centrum zarządzania Ebay [czyli duże biuro gdzie obsługiwane są Ebay.de, Ebay.fr, i inne takie] i w kuluarach słychać przecieki nt Polski - biuro w Warszawie juz jest, jakieś tam przygotowania idą, jednakże stoi na przeszkodzie "to głupie Allegro" które jednak prędzej czy później przewróci się decyzją sądu.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Tricky a co to jest 2 milony dolcow....Allegro taka kase robi ze szok-kiedys liczyłem to allegro ma chyba około 800 tys aukcji non stop.Dobra kase teraz robi na Moto-allego po ponad 15zł za auto a wiadomo ile teraz aut jest wystawionych......E bay by zamieszał a wiadomo jak szybko wielu ludzi by sie przezuciło ze wzgledu na marke......Ja czekam-bo allegro to troche taki monopolista.......

MB 308 automatic

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Tez jestem ciewkaw, czy eBay zacznie interes w naszym kraju. Śmiejemy się, że DE to zamordyzm obywatelski i policyjny kraj, ale akurat taki system i mentalność sprzyja handlowi via internet. W tej chwili masowo skupuję przedmioty na eBayu, omijam oczywiście gości o nicku typu hassan1984 i touran15 z jednym pozytywem z opcji KupTeraz i póki co naprawdę wszystko jest OK, ale wierzyć mi się nie chce, że eBay opanowałby ten polski bałagan przede wszystkim od strony formalnej.

Tytuł:
wiarus senior

Czy zauważyliście , że na niemieckim ebay'u wielu sprzedających ostrzega kupujących , że jeśli będą licytowali dla żartu , to spotkają się z adwokatem ,zapłacą karę itd. ?

'07 E60 530D Sedan
'03 Aprilia SR50

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00