art pisze:
Do przeciwnikow gazu jeżeli chcecie sobie jeżdżic na pb to sobie jeżdżijcie i dajcie spokój tym którzy chcą się czegoś o gazie dowiedzieć bądż mają jakieś pytanie. Ktoś chce założyc lpg niech sobie zakŁada a jak ktoś sobie chce jeżdżić na pb i go na to stać niech jeżdżi. Wolnoć Tomku w swoim Domku.
WeebShut pisze:
Jest tylko jedno zasadnicze pytanie, na ktore chyba nie ma odpowiedzi :
Lepiej kupic samochod zabytkowy i go zagazowac i jezdzic nim codziennie, czy mzoe lepiej wstawic go do garazu wyciagac w weekendy utrzymac w stanie oryginalnym, a na codzien jezdzic czyms na co nas stac
Moja odpowiedz brzmi, opcja numer 2 pasuje mi bardziej, przynajmniej bedziesz mial satysfakcje z tego ze nic nie robisz na sile.
Wlasnie kazdy ma prawo jezdzic na czym chce, a nawet jak ktos nie ma takiego prawa to sam je sobie przyznaje (olej opalowy

). A poza tym to nie tylko kwestia co szkodzi, a co nie, tylko rowniez kwestia przekonan i tego co sie lubi, a co nie

.
Wybieram opcje numer dwa, tak jak Weebshut. Jak mam za co nalac do zbiornika to nalewam, a jak nie to korzystam z uslug komunikacji miejskiej

(tez odplatnie
![[zlosnikhihi]](./images/smilies/zlosnikhihi.gif)
).
AMG pisze:
Bo właściciele diesli juz dawno padli na zawal serca
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
jak zobaczyli cene ropy
Tylko, ze benzyna tez zdrozala i to znaczaco...
Stawros pisze:
Nie nazywaj mnie tylko betonem, koleżko, bo tylko fakt że, jestem moderatorem powstrzymuje mnie od napisania co myślę o tobie.
A ja myslalem, ze jeszcze kultura osobista i/lub dobre wychowanie

.
Czy nie sadzisz, ze wystawiasz sobie nienajlepsze swiadectwo jako moderator poprzez takie wypowiedzi

?