Qurix pisze:
JareG pisze:
Qurix pisze:
(...)
Mam silnik 2.6 litra na mechanicznym wtrysku i niestety nie stać mnie na bebe więc muszę jeździć na BUTLAN

(...)
A ja Ci poradzilem zakup E420 do Swimmera..
![[oslabiony]](./images/smilies/oslabiony.gif)
[chory]

NIE KUPUJ go, szkoda auta
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
[ok]
o gazie możeci mówić co chcecie! Jeżeli jest dobrze zrobiony auto chodzi lepiej niż na benzynie! Jak ktoś nie wieży to mu mogę zademonstrować jeden z trudniejszych gazochłonów 2.0 turbo! (nie tylko osiągi się liczą ale wytrzymałość) silnik który ma okolo 240 koni z 2.0! Po znacznym przebiegu na gazie BRAK ŚLADÓW GAZOWANIA! oczywiście że jak ktoś wkłada instalką za 1500zl lub nawet za 5000 ale żle ją założą to zabije każny silnik...
Nie rozumiesz... chodzi o ideologie, ktora reprezentuje Swimmer, i inni. Stac ich na instalacje i za 10k zl, ale _swiadomie_ nie chca jej zakladac. Bo poniekad LPG do V8 nie przystoi, a i czesto niezbyt dobrze dziala
I zebys nie myslal, ze ja jestem jakims ideologicznym wrogiem LPG.. mam instalacje w 230TE, i jestem zadowolony.
Ale mam tez SECa, bez LPG, i tez jestem zadowolony.. chociaz jak se podliczylem, to na Pb wydalem gruubo ponad 1k zl przez miesiac (i to ograniczajac sie; i nie liczac wyjazdow w trase - to osobna pula..)
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Ale cos za cos - jak nie bede mial kasiorki, to bede se jezdzil kombiakiem
Tyle o LPG, o tuningu sie nie bede wypowiadal, bo i po co*..
[hehe]
* jestem przeciwnikiem silikonu na dupie, na/w cyckach; podcinania i naciagania skory, etc. To samo sie tyczy samochodow..
http://www.mb.org.pl/