klucha116 pisze:
Zastanawiam sie w jakim celu tworzone sa takie posty, szczerze mówiąc nic w nich zabawnego ani pouczajacego, a tylko prowadzi do wasni miedzy milosnikami MB.
Jakich wasni?
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Jak ktos ma ochote sie obrazac, klocic, czy co tam, to wystarczy napisac posta z kropka jako tresc, a opozycja sie znajdzie, i znajdzie w tej kropce wystarczajaca ilosc amunicji
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Ten watek mozna potraktowac zabawowo, mozna powazniej, mozna pocwiczyc retoryke, mozna go olac.. do wyboru dla zainteresowanych
Cytuj:
Jakie to Polskie!
Hmm.. chyba z malej litery to byc powinno..?
[oczko]
Cytuj:
Mysle ze jezeli ktos jezdzi na oleju opalowym, gazie, czy wodzie, to niech
(...)
PO CO??
Kiedys z Sebaa i jeszcze jednym osobnikiem zesmy zaczeli sie zastanawiac (tzn. oni kombinowali, a ja sluchalem
) nad zalaniem M110 benzynka ekstrakcyjna, a wczesniej niewielka przerobka silnika = mozna z takich dyskusji jak w tym watku cos ciekawego sie dowiedziec
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
Cytuj:
szczyce i traktuje to jako zlo konieczne i jak stac by mnie bylo to jezdzilbym na benzynie!
No pewnie, kazdy by jezdzil
[ok] Ale nie ma latwo, trzeba sie nieco pomeczyc.. mozesz np. miec auto do codziennego poruszania sie (ja mam 230TE z LPG), a cos szykownego (=M117) na jakies swieto
Chociaz zauwazylem, ze jak zaczalem uzywac SECa, to mi sie nie chcialo wsiadac do w123.. i wyjezdzilem spokojnie z 1500 zl w ciagu miesiaca
http://www.mb.org.pl/