Milosh pisze:
.........i zlodziej, a kazdy pijak to zlodziej
Worek: tak myslalem wujek, ze to TY
czy slowo
wqrwia lub
za..biscie to az taki wulgarym w Twoje ocenie?
Oczywiście. To, że napiszesz to w formie fonetycznej nie zmienia znaczenia tego słowa, prawda?
Milosh pisze:
Nie przesadzaj Worek, na tym forum jestem juz 10 lat wiec mozna rzec jestem jednym z wiarusow (nie w kwestii pisania postow). NIGDY nie staralem sie NIKOMU ublizyc lub go obrazic i chyba mi sie to udalo, bo nikt na mnie psow nie wieszal. Nie mam intencji pieniacza, nie prowadze slownych batalii z innymi userami, jak co niektorzy. Lubie pozartowac a gdy moge pomoc komus z nas chetnie to robie.
I wulgaryzmy są konieczne do tego aby żart był śmieszny? Nie sądzę. Język polski posiada od metra słów określających np. stan Twoich emocji, czy też przymiotników opisujących "martwą naturę" w postaci kluczy nasadowych, nie będących powszechnie uznawanych za wulgaryzmy.
Oczywiście masz prawo uważać, że przesadzam i jeśli zarząd uzna, że tak jest, to użyte przez Ciebie określenia, mogą jak najbardziej, wejść do powszechnie używanych na tym forum.
Milosh pisze:
Nie wiem w ktorym wersie postu napisanego nt. narzedzi uzylem obrazliwych lub wulgarnych tresci do naszych kolegow.
I chwała Ci za to. Poza tym nie skończyłoby się to tylko wysłaniem posta na "forumowe łono Abrahama".
Milosh pisze:
Zreszta te wyimaginowane wulgarzymy byly w formie wykropkowanej coby otwartym tekstem tego nie pisac, a zostawic to w sferze domyslow.
Czy pozostawiłeś cokolwiek na strefę domysłów to pozwolisz, że posłużę się przykładem.
"Spotkałem się z piękną kobietą i spędziłem z nią miły wieczór"
Domysły:
Worek - wypili kilka piwek a wieczór dokończyli "oralnym pleżerem" na tylnym fotelu samochodu - wiadomo jakiej marki.
Waciak - pewnie miała duże cycki, ujarali się jak świnie i zasnął z głową między nimi.
Komornick - Worek pewnie czytając tego posta pomyślał o onanizowaniu.
Bukol - pewnie była brzydka i miała krzywe nogi.
Idzik - ale koleś ma bujną wyobraźnię.
Klara - to dziwkarz.
Ile ty i czy w ogóle zostawiłeś miejsca na domysły oceń sobie sam.
Ok?
Milosh pisze:
Niedlugo jak jak ktos napisze dupa to wsadzisz mu bana?.
Nie przesadzaj. Skoro jesteś tu już tyle czasu to doskonale wiesz, że na "internetowego banana" na tym forum trzeba się sporo napracować.
Milosh pisze:
Reasumujac - chlopie, nie przesadzaj, PAX

PAX.