THC, tak jak ja, jest zadufanym w sobie, przekonanym o własnej nieomylności i niezaprzeczalnej jakości własnego dowcipu oceanem wiedzy merytorycznej, na niektórych rejonach nieco głębszej, na większości jednak półpłytkiej - Dupkiem - nie bójmy się tego słowa. Ok. Admin chce mieć tu Wersal, więc zamieniam Dupków (w pamięci mam, że piszę także o sobie) na Panów Półdupków. Nigdy nie zrozumiałem o co mu chodzi z awersją do mnie. Pewnie jego rzeczowe i racjonalne podejście do "kupy blachy z gwiazdą" kłóciło się na poziomie fundamentalnym z moją infantylną tendencją do personifikowania własnych pojazdów, które po prostu lubię (co zdaje się jest bliskie wielu użytkownikom tego forum), jednak w swej polskiej małostkowości postanowił taką „błędnie ideową” postawę konsekwentnie deptać, najlepiej mało gustownymi skórkowymi wsuwkami z szyszkami umazanymi psią kupą, nie odmawiając sobie personalnych wycieczek nie tylko do mnie, ale do mojej pracy i rodziny - bliższej i dalszej, co było zwyczajnie słabe. A. Żeby nie było. THC nie „wyleciał”/”dostał zawieszenia” przeze mnie, bo miałem do niego ostatnimi laty stosunek przerywany - parafrazując wypowiedź Skiby o „stosunku formacji Big Cyc do powszechnej, obowiązkowej służby wojskowej” - jednym słowem pie...m to (nie mylić z Go). O przepraszam, Wersal! Ale nie, nie przejdzie mi przez gardło „miałem stosunek płciowy”. I świadomie piszę o nim w czasie teraźniejszym, że „jest”, a nie, że „był”, bo wierzę gorąco, że ten Robak tu jeszcze przypełznie. Nie, żeby mi go jakoś brakowało, ale kneblowanie ludziom ust, nawet tych wyrzucających z siebie najbardziej idiotyczne tezy, jest chyba jeszcze słabsze, niż ich głoszenie. Takem żekł I czekam z niecierpliwością na „oszczyżenie” lub „zablokowanie”. Jak się to już stanie to założę specjalne forum, na które już Szanowne Grono zapraszam, gdzie z THC będziem się kałem publicznie obrzucać.
_________________ Wołga Gaz 2410 '88 W124 500E '91 - Pani Jagoda www.w114-115.org.pl/forum/img01/1224070157_IMG_2600m.jpg W211 320CDI 4Matic W124 280TE '92 - Oliwka - ex W124 300TD '92 - Czarna Wdowa - ex
|