MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt sie 05, 2025 10:54 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Euro 2004
wiarus senior
Awatar użytkownika

Kłapouchy pisze:
Mitu pisze:
adi pisze:
... 4. Grecy grali niewidowiskowo, ale skutecznie. Wszystkim Polakom życzę, aby tak właśnie grała nasza Reprezentacja Narodowa.

Hmm a ktory z ostatnich meczow byl widowiskowy od strony greckich piłkarzy ??

Mój komentarz dotyczył wszystkich meczy Greków na tym Euro, a nie tylko finału...

swój chłop
Awatar użytkownika

Mitu pisze:
Mój komentarz dotyczył wszystkich meczy Greków na tym Euro, a nie tylko finału...

aaaa :) .

Grecy mieli duzo szczescia na tych mistrzostwach hmm szkoda , ze czesi odpadli... to moglby byc fajny final Czechy-Portugalia... :)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Chciałbym jeszcze dopowiedzieć, że szkoda mi Portugalii, szczególnie Luisa Figo, Rui Costy i Fernando Couto. Jednak są 2 drużyną w Europie, a to też jest sukces.
Wydaje mi się, że Scolari to dobry trener, ale niektóre jego zagrywki bardzo mi się nie podobały. Na World Cup 2002 nie zabrał Romario i Taffarela, jednak uszło mu to na sucho. Na Euro 2004 nie zabrał Vitora Baii (który jest w szczytowej formie) i to się zemściło. Człowiek jest z Brazylii, więc może nie wiedzieć, że dobry bramkarz to jeden z filarów podtrzymujących cały zespół. Winę za bramkę w finale ponosi Ricardo, który moim zdaniem jest bramkarzem średnim, podobnie jak kilku innych na tych mistrzostwach...

Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

PK2 pisze:

Oczywiście Polska i Rosja - bo jako ostatnie wygrały z Grecją [cool]

Przebiłeś Sebiana i jego MB/8 club rap [zlosniki] [zlosniki]

Mitu pisze:
Moje wnioski:
1. Niemcy potrafią robić samochody, grać w piłkę, doskonale trenować i dyscyplinować sportowców. Powinniśmy się od nich uczyć jak z utalentowanej młodzieży stworzyć wspaniałych dorosłych sportowców.

Bo piłka nożna to taki sport w którym 22 facetów biega po boisku a wygrywają Niemcy [zlosnik]

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

PK2 pisze:
To były najsłabsze mistrzostwa, jakie widziałem. I w dodatku wygrała je całkowicie przeciętna drużyna. Dobrze, że to już za nami. :-)

Pozdrawiam.

Witam. Co to znaczy przeciętna drużyna!!! Typowy futbol niemiecki po trupach do celu. [zlosnik] Grecy zagrali skutecznie i tyle :lol: . Liczy się wynik końcowy a to co inni zaprezentowali oprócz Czechów to dopiero była miernota. [zlosnik]

Pozdrawiam Marcin. [oczko]

swój chłop

laudan pisze:
Namieszali Grecy, ktos na nich stawial przed [zlosnik] ?

Przed samymi ME było na Grecje 1/26 dla porównania na Portugalje było 1/7 a ten jegomoś postawił na Grecje i to bardzo DUŻO

http://sport.onet.pl/1153481,0,0,wia,94 ... o2004.html

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

A ja się cieszę że wygrali Grecy!!! Lubie tzatziki [hehe]. Z ogromną satysfakcją patrzyłem na miny pokonanych żabojadów, Niemców, Hiszpanów, Włochów, brytoli i całej reszty piłkarskich koncernów w których coraz mniej gry kosztem reklamówek, kasy, kontraktów i żenujących niesnasek (Holandia). Bardzo dobrze się stało. Żal mi tylko Czechów - dla mnie to oni są mistrzami Europy, bo grali najefektowniej. Niestety, w pewnym sensie, znowu wygrał niemiecki antyfutbol, ale za sprawą Greków których lubię.

41 Buick Special x2, 49 Chevy "Deratyzator", 50 Olds "Patton", 53 Chevy Bel Air, 55 Chevy 3800 panel, 70 Chevy Impala conv, 77 Chevy Monte Carlo, 87 Chevy G20, 89 Chevy K5, 03 Chevy S10 = 86 garow, 59.7 L, 2480KM

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00