holyfido pisze:
W latach 80-tych , kobiety były o wiele bardziej atrakcyjnie niż dziś. THC, a Ty pamiętasz modę dominującą w latach 80?

Wnoszę, że nie pamiętasz jak wyglądała Majka Jeżowska

Wtedy królował plastik, królowało Disco w wersji Italo.
Trochę się zapędziłeś w ocenie lat 80.
Składa się,że pamiętam doskonale modę i klimat lat 80-tych.
Nie chodziłem wtedy jeszcze po knajpach i nie rwałem lasek na mieście, ale byłem w takim wieku,że widziałem już o co chodzi.
Matka była wtedy kierownikiem "Domu Mody", także miałem z ciuchami i stylem tamtych lat do czynienia często, jeśli nie ciągle.
Także nie wnoś o czymś o czym nie masz pojęcia.
Ty zapędziłeś sie w ocenie innego człowieka, z którego poglądami się nie zgadzasz.
Ja oceniał Ciebie nie będę gdyż Cię nie znam, i nawet jeśli nie zgadzam się z tym co piszesz tu czy tam , to mnie to jakoś nie obchodzi specjalnie, tak samo jak Twój gust.
dziś jest inna moda niż wtedy , ale to raczej oczywiste.
Nie będziemy się chyba spierać co lepsze , czy pęknięty jeż czy jego brak,
czy styl disco , dominujący w latach 80-tych, czy blacharsko plastikowe barbi, szlifujące chodniki dziś.
Lepsze od lat 80-tych, były lata 70-te.
Tych już nie pamiętam, ale kobiety , samochody i cała reszta była wtedy najciekawsza, nie w kraju oczywiście, bardziej za odrą czy nawet za oceanem.
Zresztą to co Cię kolego obchodzi, czy mi sie podobają kobiety z lat 80-tych, czy te które już wtedy miały 30 lat?
Każdy wybiera to co mu się podoba bez oglądania się na innych i bez płynięcia na fali ogólnego uwielbienia dody elektrody i jej podobnych.
No może prawie każdy, ja akurat tak.