Szanowne Panie,
Szanowni Panowie,
chyba czas juz na moje oswiadczenie
Piszac post rzeczywiscie chcialem troche ozywic panujaca tu, na forum MB/8 Club Poland, atmosfere. Pomysl narodzil sie podczas Dni i Nocy Szczytna, w ktorej to bralo udzial kilka naszych aut.
Moj post byl jawna prowokacja, dlatego tez nie umiescilem go w dziale Mercedes, ale w dziale Hyde Park (nawiasem mowiac dzial ten do miedzy innymi takich celow zostal stworzony). Moim zamierzeniem bylo wziecie pod wlos bardziej konserwatywnej czesci forumowej spolecznosci.
I moje (nie tylko moje, jednak wspolopomyslodawcy nie wzieli z takich czy innych powodow udzialu) przedsiewziecie udalo sie. Ba, powiem wiecej, nawet przeroslo moje oczekiwania. Myslalem, ze podniose kolejna, matowa (bo jednoglosna) dyskusje antytuningowa, a tu jednak wielu z moich przedmowcow wzielo moje slowa bardzo powaznie i... malo nie splonalem zywcem na stosie
Luk, proponuje czasem zastanowic sie nad tym, co mowisz, cale szczescie, ze Bukol za wczasu podlal dyskusje woda, bo boje sie pomyslec, co byloby dalej.
Adi, mysle, ze przystaczanie prywatnych rozmow nie jest dobrym pomyslem. No chyba, ze bedziesz to robil przed sadem, to ok. Ale skoro juz przytoczyles archwialna rozmowe, to zauwaz, ze krecilem jak moglem, ale nie powiedzialem, ze to jest na serio. A i nadal uwazam, ze: "MISIEK (9-08-2003 20:49)
chyba lepiej, ze auto ma diody niz ma gnic na szrocie "
Gruby, z tymi furmankami delikatnie mowiac LEKKO przesadziles.
Pszczola, sadze, ze otoczeni tak szara rzeczywistoscia, czasem powinnismy troche odreagowac wlasnie smiejac sie
No i Bukol... DZIEKI! Coz, jedyny, ktory od samego poczatku wierzyl we mnie
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
Gdyby inni poczytali sobie najpierw moje wczesniejsze posty na inne tematy, prawdopodobnie tez tak by zareagowali... hehe...
Jaki z tego moral plynie? Panowie, spokojniej i z usmiechem na twarzy a nie od razu z siekiera na sasiada
Pozdrawiam
A, zapomnialbym, bierzcie przyklad z Voitassa. Za fotke z kapeluszem masz u mnie piwo!!!