kubol pisze:
To dobrze że się nie obraziłeś, bo ja też nie miałem zamiaru cię obrażać.
Z oddechem chodziło mi o to, że mam wrażenie że czytasz to forum nie tylko żeby się czegoś dowiedzieć lub coś podpowiedzieć, ale oceniesz każdego posta, wypowiedz i osobnika swoim kryterium - lubię - nie lubię - i zaczynasz dyskusję na dany temat. Ja może nie jestem forumowiczem zbyt długo, ale już odkryłem, że niezawsze warto zabierać głos, nawet jak ma się coś do powiedzenia. Ponownie - nie obraź się - pytałeś się to odpowiadam.
Hej!
Oczywiście, że czytam forum nie tylko z pragnienia wiedzy na temat MB, po prostu lubię rozmawiać z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Zdecydowanie wolałbym rozmowy osobiste, ale wiadomo - czas i jego notoryczny brak. Oczywiście że oceniam każdego posta i osobnika swoimi kryteriami - innych nie mam i to chyba dobrze, ale nie można mi zarzucić, że wobec jednych jestem miły a wobec drugich nie.
Zgadzam się także z Tobą, że nie zawsze trzeba zabierać głos i jeżeli uważnie czytasz forum to wiesz, że są tematy które w ogóle mnie nie interesują, na które nie mam nic do powiedzenia i wtedy siedzę cichutko.
Ponownie: nie obrażam się, wręcz przeciwnie - warto dowiedzieć się, co inni sądzą o mnie. Dzięki za szczerość.