MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 02, 2025 8:00 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Nie jestem fachowcem od samochodów, ale na blachę pogapić się umiem, a przede wszystkim mamy w Szczecinie MacKuza - no to mogiem zrobić Wysokom Kumysje [nnn] [zlosnikok] i obejrzeć tego co poszedł do Sz-na (dobrze pamiętam?). Jestem pewien, że znajdziemy też jeszcze jedego kandydata/kę do takowej imprezy.

Pewnie każdy wynik zostanie podważony, ale od czegósz cyfrówka? Pytanie tylko, czy warto [zlosnik] ?

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

phill pisze:
rozpetalam wojne [szalone]

...i dobrze :lol:

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Jasny gwint - ale mnie tu długo nie było. A tu taki temat, i do tego coś niecoś w tym wiem. Korespondowałem z nabywcą tej złotej 115-tki (poszła za 12k). Facet jest, delikatnie rzecz biorąc, wkurzony - ale jak się auta przed zakupem nie ogląda i wierzy ślepo w opisy... Twierdzi, że podłoga to ruina, a auto szykowane "na sztukę", czyli na zewnątrz błysk, a tam gdzie nie widać - gnój. Ale to jest opinia jednego człowieka i nie ma nic wspólnego z moim zdaniem.

Ale w temacie oryginału? Nie wiedziałem, że w 114 C były deski rozdzielcze obszywane skórą? [zlosnik] [zlosnik] Oj panowie nieładnie, chyba że każdy z nas co innego rozumie pod pojęciem 100% oryginał.
Sebian pisze:
Po pierwsze to auto jest 100% oryginałem i zarejestrowane jako zabytek.

Sebi pisze:
jak je kupisz będziesz pewny na 100% że masz oryginalne auto

41 Buick Special x2, 49 Chevy "Deratyzator", 50 Olds "Patton", 53 Chevy Bel Air, 55 Chevy 3800 panel, 70 Chevy Impala conv, 77 Chevy Monte Carlo, 87 Chevy G20, 89 Chevy K5, 03 Chevy S10 = 86 garow, 59.7 L, 2480KM

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Bukol pisze:
Korespondowałem z nabywcą tej złotej 115-tki (poszła za 12k). Facet jest, delikatnie rzecz biorąc, wkurzony - ale jak się auta przed zakupem nie ogląda i wierzy ślepo w opisy... Twierdzi, że podłoga to ruina, a auto szykowane "na sztukę", czyli na zewnątrz błysk, a tam gdzie nie widać - gnój. Ale to jest opinia jednego człowieka i nie ma nic wspólnego z moim zdaniem.

Na pewno tendencyjna i pełna jadu. [palacz] [hihi]

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Marcin Nieszkowiecki pisze:
Witam. Dlaczego nie napiszesz jak naprawde wyglądają twoje licytacje i jakie moja oferta miała dla ciebie znaczenie :lol: . Próbujesz mnie tu gnoić człowieku a sam zaczynasz kariere na forum od kłamstw :lol: . Piszesz ze na koniec zostawiłeś najzabawniejsze :o . Tak to jest zabawne i napisz całą prawde o twoich licytacjach. Moze mam przytoczyć maile na moja skrzynkę typu. "Marcin mam do ciebie prośbę podgrzałbyś licytację cena minimum wynosi tyle i tyle będę ci bardzo wdzięczny". A może przytoczyc mail od ciebie o tym jakie wyciągniesz konsekwencje wobec Pana który ostrzega potencjalnych nabywców MB. To jest najbardziej w tym wszystkim śmieszne że zawracasz ludziom d..e a później piszesz ze to jest najciekawszy aspekt całej AFERY.

P.S. Nudzi mnie już ta sprawa trzeba rozkrecić nową aferkę. :lol:

Niezła kupa [szalone] Zwracam się w stronę kwestii Allegro. Nie znoszę ani tych, którzy szukają kolesi do podbijania ceny, ani tych, którzy takim namowom ulegają i je wygrywają [szalone]

Bukol pisze:
Jasny gwint - ale mnie tu długo nie było. A tu taki temat, i do tego coś niecoś w tym wiem. Korespondowałem z nabywcą tej złotej 115-tki (poszła za 12k). Facet jest, delikatnie rzecz biorąc, wkurzony - ale jak się auta przed zakupem nie ogląda i wierzy ślepo w opisy... Twierdzi, że podłoga to ruina, a auto szykowane "na sztukę", czyli na zewnątrz błysk, a tam gdzie nie widać - gnój. Ale to jest opinia jednego człowieka i nie ma nic wspólnego z moim zdaniem.

Niezła kupa [szalone] Ciekawe, czy po takich argumentach właściciel tych "oryginałów" jeszcze się tutaj odezwie [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Ciekawe, czy po takich argumentach właściciel tych "oryginałów" jeszcze się tutaj odezwie [zlosnik]

Jeśłi nawet się odezwie to zapewne będzie gadanie o złośliwości, jadzie itp [zlosnik]

Tytuł:
Swoja BABA

adi pisze:
Sebian pisze:
Ciekawe, czy po takich argumentach właściciel tych "oryginałów" jeszcze się tutaj odezwie [zlosnik]

Jeśłi nawet się odezwie to zapewne będzie gadanie o złośliwości, jadzie itp [zlosnik]

a jak sie nie odezwie... to moze ma na sumieniu jeszcze cos , i boi sie, zeby tego nie wyciagnac... ;) ALE JA TEGO NIE MÓWIŁAM ;)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

a mnie się wydaje że "wiadoma osobą" czyta tego posta cały czas ....

P.S. żawsze można by napisać maila do osób licytujących tego PDD [zlosnik] i podać im link do tego postu .....

Tytuł:
Swoja BABA

FENIX pisze:
a mnie się wydaje że "wiadoma osobą" czyta tego posta cały czas ....

P.S. żawsze można by napisać maila do osób licytujących tego PDD [zlosnik] i podać im link do tego postu .....

na pewno czyta... na pewno nie jest zadowolony... (ale kto by byl, gdyby cala grupa osob nadawala na auto, ktore chcesz sprzedac... i grozila mailami do licytujacych ;)- nie w mojej mocy rozstrzygać, czy słusznie, czy nie )

zastanawia mnie tylko dlaczego opisy : "Uwaga!: samochód wymaga poprawek i napraw blacharsko - lakierniczych. " ; "@@@ na błotnikach,progach i nadkolach widoczne ślady i ogniska korozji @@@" napisane zostały mniej widoczną czcionką ... NO COMMENT

pozdrawiam [oczko]

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

no to przewaga argumentow jest na niekorzysc S1...
MN nie pisz, ze mozesz podac maile, tylko je poprostu podaj (bez niedomowien)
a to ze mala czcionka, to raczej bym sie za mocno nie czepial-teraz niestety wszyscy tak robia (patrz bylejaka umowa z np. ubezpieczalnia czy opreatorem tel. kom.)

wolny wakat na beczkę :)

Tytuł:
Swoja BABA

lysy2 pisze:
...a to ze mala czcionka, to raczej bym sie za mocno nie czepial-teraz niestety wszyscy tak robia (patrz bylejaka umowa z np. ubezpieczalnia czy opreatorem tel. kom.)

to że inni tak robią nie jest wcale wytlumaczeniem
i tak jest to robienie ludzi w balona...

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

lysy2 pisze:
no to przewaga argumentow jest na niekorzysc S1...
MN nie pisz, ze mozesz podac maile, tylko je poprostu podaj (bez niedomowien)
a to ze mala czcionka, to raczej bym sie za mocno nie czepial-teraz niestety wszyscy tak robia (patrz bylejaka umowa z np. ubezpieczalnia czy opreatorem tel. kom.)

Witam. Kolego nie jesteśmy w sądzie i nie baw sie moim kosztem ani Samsunga. Doszło do kłótni między nami i nie tobie rostrzygac na kogo korzyść przemawiaja argumenty [zlosnik] . Zadnych niedomówien niema i nie bedzie ten temat uznaję za zamkniety.

Bez urazy pozdrawiam Marcin [oczko]

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Zadnych niedomówien niema i nie bedzie ten temat uznaję za zamkniety.

Prima-aprilis? [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Zadnych niedomówien niema i nie bedzie ten temat uznaję za zamkniety.

Prima-aprilis? [zlosnik]

Najwyraźniej, bo różne fajne rzeczy moznaby jednak odniedomówić [zlosnik]

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Witam. Kolego nie jesteśmy w sądzie i nie baw sie moim kosztem ani Samsunga. Doszło do kłótni między nami i nie tobie rostrzygac na kogo korzyść przemawiaja argumenty [zlosnik] . Zadnych niedomówien niema i nie bedzie ten temat uznaję za zamkniety.

Bez urazy pozdrawiam Marcin [oczko]

Zaraz zaraz - kłótnię sam zacząłeś i to na forum pulicznym. Skoro nie chciałeś, abyśmy się waszym kosztem "zabawili" to po cholerę produkujesz się publicznie? Napisz Samsungowi PW i daj nam spokój. Ale skoro wywlekasz już wasze Allegrowe szemrane interesy na forum to nie licz, że to umknie naszej uwadze. Nie wiem co chciałeś osiągnąć, ale w jeśli o mnie chodzi to Twoja wiarygodność po przeczytaniu niniejszego tematu spadła u mnie blisko mrozu. Jak mawia nasz szanowny pan premier: mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie po tym jak zaczyna. Dokończ więc co zacząłeś, albo nigdy więcej nie podejmuj takich wątków.

Oczywiście jak zwykle jak się kogoś czepiam: BEZ URAZY itd

41 Buick Special x2, 49 Chevy "Deratyzator", 50 Olds "Patton", 53 Chevy Bel Air, 55 Chevy 3800 panel, 70 Chevy Impala conv, 77 Chevy Monte Carlo, 87 Chevy G20, 89 Chevy K5, 03 Chevy S10 = 86 garow, 59.7 L, 2480KM

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00