teope pisze:
a do czego zmierzasz tym pytaniem??
Byłem ciekawy. Kiedy przeczytałem kilka ostatnich Twoich wypowiedzi zacząłem zastanawiać się ile masz lat. Zapytałem. I tyle.
Część Twoich słów/wypowiedzi "mówiła" mi, że jesteś młodym gniewnym i tu może można by coś podpowiedzieć, na pewne rzeczy zrócić Twoją uwagę. Inne słowa kierowały mnie w kierunku odczuć, że jesteś już gościem, który ma jakieś doświadczenie, czyli już nie taki młody
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, ale nadal "gniewny". No i jednak druga wersja. A to znaczy, że Twój wybór jest świadomy i nie ma sensu Cię "nawracać". I tak zrobisz swoje.
A tak na marginesie. Czytałem kiedyś, że adrenalina uzależnia. Myślisz, że tak jest?
TReneR pisze:
Proponuje seks bez gumki dla podniesienia adrenaliny... zamiast motoru.
Eeee..... pomyśl jaka adrenalina może być jak sie weźmie młotek (najlepiej do lewej ręki - wersja dla praworęcznych), opuści spodnie i majtki (wersja dla tych co noszą majtki
), położy swoje skarby na stole, zamknie się oczy, a następnie HEJAAAAA dawaj naparzać młotkiem po stole. To dopiero adrenalina.
<br>
Dodano po 14 godzinach. 55 minutach.:<br>
Waciak pisze:
Muszę zrobić badanie techniczne Dniepra.
Czy muszę mieć lusterka o ile w 1972r. ich nie miał ?
Na czym jeszcze można polec ?
Pytałem diagnosty z SKP i nie wiedział. Nie miał też żadnych materiałów, na których mógłby się oprzeć. Może więc jedź po prostu i jak nie masz lusterek, to w zaparte, że 1972 nie były wymagane. A jak nie to może tu coś znajdziesz:
http://www.infor.pl/dziennik-ustaw.html ... mit=Szukaj
Ford Transit MK2 84 r. Oldskool
Kosmetyki samochodowe CarChemfb/CarChemPolska
Akcesoria do pielęgnacji samochodów egge.pl