Pewien Pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą od niedawna po dłuższym zastanowieniu postanowił kupić rękawiczki- romantyczne i nie za osobiste.
W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do domu towarowego i kupił rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek.
Podczas pakowania ekspedient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała parę rekawic a narzeczona majtki. Bez sprawdzania co gdzie jest wysłał prezent swojej sympatii dołączając następujący list:
"Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie taki, ponieważ zauważyłem, ze nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka, która mi je sprzedawała pokazała mi swoją parę którą nosi juz 3 tygodnie i wcale nie zaplamione czy pobrudzone. Przymierzałem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak sie z Toba zobaczę.
Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu troszke wilgotne.
I pomyśl jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje że będziesz je miała na sobie w ten piątkowy wieczór.
Z całą moja miłością
P.S. Ostatnio na modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniete tak, by widac było troche futerka.
Przychodzi facet do apteki i mówi:
- poproszę czarne prezerwatywy
- a po co panu czarne prezerwatywy?
- zmarł mój kolega i chciałem jego żonie złożyć kondolencje
Idzie sobie Czerwony Kapturek przez las, aż tiu zza krzaków wyskakuje Wilk.
- cześc Wilku! - krzyczy Czerwony Kapturek
- Co jest nie boisz się?? pyta zdziwiony wilk
- a czego mam sie bać? Pieniędzy nie mam a pieprzyc się lubię...
Dwaj gorali: malu i duży sikają na mur. Mały strasznie mruga oczami. Widząc to drugi pyto:
-Co tak mrugos??
- Bo mi do ocu prysko!
Jakaś parka uprawia seks. W pewnym monecie rozlega się dzwonek do drzwi. Kobieta krzyczy:
- uciekaj to mój mąż!
Facet w popłochu ucieka na żyrandol. Wchodzi mąż i pyta kobiety:
- Dlaczego leżysz nago w łóżku?
-aa.. własnie spalam
- a ten facet?
- a to malarz przyszedł malować sufit.
- Tak, właśnie widzę. Jeszcze mu farba z pędzla kapie
Idą dwa penisy przez miasto i jeden mówi do drugiego:
- Gorąco mi
A ten mu odp.:
- To ściągnij golfik
Antek chłopak ze wsi, wziął slub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową:
- No i jak Wam sie Kaśka uklada?
- Ano miesiąc po ślubie a Antek jeszcze mnie nie tego...
-Jak to? Juz ja z nim pogadam!
Jak zapowiedział, tak zrobił.
- Antek, czemu Ty z Kaśka nie tego?
- Wiesz Ojciec. nie wiem jak...
- Jak to nie wiesz? Zara Ci pokaże!
Zabrał Antka do stodoły dał mu świece i mówi:
- Masz i świeć
Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka:
- Tera już wiesz?
- Wiem
Za jakiś czas spotyka synową i pyta:
- Tera jak?
- Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha a Antek ze świecą stoi i przyświeca.
Spotykają się trzy koleżanki i każda opowiada jak lubi:
- Ja to lobię klasycznie- mówi pierwsza
-A ja lubię mieć faceta z tyłu- mówi druga
- A ja to lubię na rodeo- wyznaje trzecia
- A jak to na rodeo??- pytają dwie pozostałe
- A no normalnie- walę faceta na łóżko, siadam na niego, wkładam nogi pod uda i tak w połowie mówię że mam AIDS, i spróbujcie sie wtedy utrzymać... <br>Dodano po 1 godzinach. 3 minutach.:<br>
Ida dwa penisy przez miasto i spotykają wibrator. Jeden mówi do drugiego:
- Ty, patrz cyborg!
W szkole dla dziewcząt nauczycielka ma wykład na temat seksu i moralności.
- żyjemy dziewczęta w bardzo ciężkich czasach. Pamiętajcie, że w chwili pokusy każda musi sobie zadać pytanie: czy godzina przyjemności jest warta całego późniejszego życia we wstydzie??
Jedna z dziewcząt pyta:
- A jak to zrobić, żeby przyjemność trwała godzinę??
_________________ Fiat 126elx - EX, tradycyjnie pierwsze auto Mercedes W123 300D 1980 - ex, szkoda że go sprzedałem... Mercedes w202 C220D Elegance- już 8 rok rok ze mną. Będzie klasyk? Mercedes A208 200Kompressor Avantagrde- wóz na lato
|