nyguz pisze:
WeebShut pisze:
Wroce z pracy do domu to zapuszcze poszukiwania na DC, ale jak masz IP zew to podam Ci namiary na mojego ftp'a gdzie zawsze mozesz cos wrzucic

Ok, więc to jest chyba jedyna opcja w tej sytuacji. Tyle że nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tym IP zew

się nie znam...
Jednak jeśli potrzebujesz wyciąć tę ścieżkę pilnie, może łatwiej będzie zapucić jakiś programik, który już masz. Jeśli masz kartę sound blaster live, możesz to zrobić bez żadnych dodatkowych udziwnień. (c: -> program files-> creative -> recorder -> CTRec) klikasz i po sprawie.
Ewentualnie, jeśli to jakiś znany film, to może go mam i wyślę Ci empetrzy z tym co chcesz
pozdra
A wiec sprawa przedstawia sie nastepujaco :
- Karte dzwiekowa mam, ale zintegrowana na plycie, z tego wzgledu, ze sygnal przepuszczam przez wierze i nie potrzebuje ekstra wysokiej jakosci dzwieku
- Zapuscilem sciganie na DC, nie idzie to mega szybko, ale dzis to bede mial
- Zewnetrzne IP na pewno posiadaja Ci ktorzy uzytkuja Neostrade, jezeli jestes w sieci osiedlowej, to na pewno masz wewnetrzne, chyba ze administrator powiedzial Ci inaczej

Polega to na tym, ze powiedzmy dla przykladu do sieci jest podpietych 50 uzytkownikow, kazdy ma inne IP w swojej sieci ( ip wewnetrzne ) ale ze swiatem zewnetrznym lacza sie dzieki jednemu adresowi zewnetrznemu
- Co do filmu jego tytul brzmi "Snoop Dogg - Diary Of A PIMP"

Nie wiem czy sciezka dzwiekowa wyszla osobno, ale na pewno jest 6 calkiem nowych i bardzo ciekawych kawalkow.
Pozdrawiam