MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw sie 14, 2025 5:45 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dzień Kobiet
wiarus senior
Awatar użytkownika

Mimo tego, że na forum nie ma za wiele Pań :( (raczej za mało :cry: ) to pragnę Wszystkim Niewiastom życzyć Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Kobiet [imprezowicz] [daisy] [bujaj] :D .

Synowie, szanujcie Wasze Matki [swiety] !
Bracia, szanujcie Wasze Siostry [skromny] !
Mężowie, szanujcie Wasze Żony [swiety2] !

[ok] [brawo]

Jest to jedyne, słuszne i potrzebne święto komunistyczne. Dobrze, że niektóre pozostałości PRL-u są przydatne i niezapomniane ;) .
[happy] [happy] [happy]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Przylaczam sie do zyczen [zlosnik]

Obrazek
[img]http://obrazki.babiniec.pl/Kwiaty/róże.gif[/img]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Szanowne Panie!

Pozostaje mi tylko przyłączyć się do życzeń i wyrazić pewne ubolewanie z powodu upadku matriarchatu w odległych czasach

Z wyrazami szacunku
Łukasz

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

Na Dzień Kobiet - deklaracja idealnego mężczyzny

Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję kochającego ;)mężczyzny , postanawiam: [zlosnik]

§ 1.
Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci kwiatów /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy świecach, którą sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji całego domu.

§ 1.02
Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami.

§ 1.03
Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce.

§ 2.
Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli nie będę zalewał całej łazienki wodą.

§ 2.01
Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier toaletowy znajduje się zwykle w szafce nad toaletą.

§ 3.
Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na świecie, zdrowe, smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje jedynie na złą jakość garnków.

§ 3.01
Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa.

§ 3.02
Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja wybranka, nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki.

§ 3.03
Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych - będę ostrzyć noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do moich obowiązków należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów kulinarnych z pism dla kobiet i wklejanie ich do specjalnego zeszytu.

§ 4.
Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny spędzam na planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek dla mojej kobiety. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek ogórków do obiadu. Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika zamiast spędzać przy nim drogocenne godziny, które z radością spożytkuję pomagając mojej kobiecie w domu.

§ 4.01
Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka nożna,
boks i żużel. Nie siedzę przy komputerze. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy ogląda ulubiony serial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za rękę przez cały film.

§ 5.
Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją czule, całuję w czoło i zapraszam na zakupy.

§ 5.01
Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać
kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.

§ 5.02
Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta.

§ 6.
Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z
puszką piwa w ręku.

§ 6.01
Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora i komputera. Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.

§ 6.02
W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców
mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach.

Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu.

/data i czytelny podpis /
[zlosnik] [zlosniki] powodzenia

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Dana pisze:

Panowie wybaczcie laluni ale jest chora i ma gorączke i omamki :D :D

:P

Tytuł:
wiarus senior

Dana pisze:
Na Dzień Kobiet - deklaracja idealnego mężczyzny

Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję kochającego ;)mężczyzny , postanawiam: [zlosnik]

§ 1.
Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci kwiatów /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy świecach, którą sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji całego domu.

§ 1.02
Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami.

§ 1.03
Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce.

§ 2.
Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli nie będę zalewał całej łazienki wodą.

§ 2.01
Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier toaletowy znajduje się zwykle w szafce nad toaletą.

§ 3.
Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na świecie, zdrowe, smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje jedynie na złą jakość garnków.

§ 3.01
Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa.

§ 3.02
Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja wybranka, nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki.

§ 3.03
Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych - będę ostrzyć noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do moich obowiązków należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów kulinarnych z pism dla kobiet i wklejanie ich do specjalnego zeszytu.

§ 4.
Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny spędzam na planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek dla mojej kobiety. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek ogórków do obiadu. Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika zamiast spędzać przy nim drogocenne godziny, które z radością spożytkuję pomagając mojej kobiecie w domu.

§ 4.01
Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka nożna,
boks i żużel. Nie siedzę przy komputerze. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy ogląda ulubiony serial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za rękę przez cały film.

§ 5.
Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją czule, całuję w czoło i zapraszam na zakupy.

§ 5.01
Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać
kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.

§ 5.02
Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta.

§ 6.
Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z
puszką piwa w ręku.

§ 6.01
Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora i komputera. Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.

§ 6.02
W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców
mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach.

Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu.

[totalszok] Ja również życzę przedewszystkim wszystkiego naj... i lepszego zrozuminia dla nas co by za rok deklaracja była bardziej zjadliwa [zlosnik] [oczko]

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

[zlosnikok]

Goździk i całus dla wszystkich kobiet,

Tytuł:
postmajtek

I ja dołączam serdeczne życzenia dla płci pięknej

http://mackuz.bolinko.org/is/img4/res_1 ... wiatek.jpg

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

i jak zawsze tradycyjnie [serce] ja ciebie taż [serce]

koń jaki jest ...każdy widzi ,,,, silnik musi coś spalać:albo benzynke, albo olej , albo zawory...""

http://www.kolderki.org/kolderki/pages/ ... php?nr=275

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00