i powiem szczerze - słaby duch
auto dużo - ale nie ma tego co by mnie interesowało
C-klas sporo ale w benzynie - 93-96, ceny średnie, super okazji brak,
znalazłem jedną 220D z '96 roku, w automacie, 2 szyby el. szyber, classic, ciemny kolor, becker, środek ładny, raczej bezwyp. jedynie przednia szyba wymieniona (pod maską ok.) i lusterko do wymiany, przebieg 240 000 z ks. serw. - wywoławcza 6200, po 5 min. zjechałem na 5800, ale to i tak żadna rewelacja - 23 000 auto+1000 przywóz+1000 rejestracja i papiery+akcyzy by trzeba zapłcić chociaż te 2000 zeby mieć spokój=27000 (no i lusterko kupić 150 zł

)
u nas się zaczyna ten rocznik od 29000-30000, więc prawie żadna to przebitka, no od biedy dla siebie bo na handel to żenada - moża jak by ją wyrwał za 5500 ?
aha, jeszcze jedna była b. ciekawa - co prawda 180 w benzynie, ale: '97 i już po liftingu, bordo w Elegance (b.ładny wygląd), klima, 4 el. szyby, el. szyber, 4 poduszki, czarna skóra, przebieg 38 000km! cena wyw 5800, ale araz miałem 5500 może za 5000 by poszła? jak na ten wypas i przebieg cena by była naprawde dobra - gorzej było jak zacząłem oglądać ją -
brakuje pasów z przodu i podsufitki oraz kilku elementów wnętrza
po bliższym zagłębieniu się, pan właściciel mówi, że ......do auta w sylwestra wpadła.....rakieta !!! ja na to się pytam czy kosmiczna
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
pan mówi, że nie !!! (całe szczęście

) rakieta, mówi, wpadła to troche wpaliła siedzeń, na szczęscie straż przyjechała i zagasiła to a przy okazji proszkiem czy pianą zniszczyła siedzenia
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
i zmienił facet na skórę (auto właściciela komisu) - tylo co do tego "troche" mają pasy? mogłem się bardziej zagłębić, ale jakoś tak... tym bardziej, że pan mówił, że ma tamtą starą tapicerkę - możen jak pojade następnym razem
tyle uwag z wyjazdu