Samsung1 pisze:
Sebian pisze:
Zwykle ogłasza się spot czy zlot oraz informuje o jego czasie i miejscu, ale nie prowadzi się takich działań w stylu zaproszeń na inne forum w celu dyskusji w ankietach nad powyższymi punktami.
Sebian pisze:
To ciut nieelegackie. Współpraca i integracja TAK, ale nie w taki sposób
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Ręce opadają jak się Ciebie czyta. Żal mi Ciebie i twojej zaściankowości. Ty chyba nie masz pojęcia o integracji i kontaktach między ludzkich.
Myślę, że wypowiadając się w taki sposób szkodzisz idei integracji ludzi-sympatyków MB.
Cóż złego w tym, że koledzy z innego forum MB (przy okazji też uczestnicy tego forum) – zapraszają do siebie i propagują i tu i tam wspólny spot po to by więcej ludzi miało okazję się spotkać.
To nie czasy ZSMP ani nie Białoruś.
Więcej otwartości!
Pozdrawiam – S1
Broń Boże, nie napisałem, że mam coś przeciwko integracji. Uważam, że forma informacji i zaproszenia jest nie do końca właściwa. Po pierwsze kto organizuje spot? Silesia czy MB/8? Jakoś mi ta informacja umknęła
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Nie sądzisz, że skoro Silesia organizuje spot, to lepiej jest ustalić termin na tamtym forum, a dopiero ogłosić u nas gotowy termin i miejsce wraz z zaproszeniem? To jest tak, jakby ktoś od nas naskrobał zaproszenie na zlot na innym forum, ale zaprosiłby do wypełniania u nas ankiety, gdzie ów zlot powinien się odbyć i kiedy. A jak już jest wiadomym, kto, co, gdzie i kiedy, to niech się dzieje to co zwykle, czyli spotkanie i integracja, co oczywiście popieram. W sumie fajnie, że wreszcie Wam na Śląsku udają się spoty
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
Mam cichą nadzieję, że teraz jest zrozumiałe to, co miałem na myśli
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)