jakis czas temu w mojej rodzinie pojawil sie VW Golf wiec ze wzgledu na to ze jest "chodliwy" i niektorzy milosnicy czyjejs wlasnosci mogliby sie pokusic o niego zalozylismy alarm u "fachowca" jeden z lepszych jaki mial, kupe forsy sobie zazyczyl, ale nie znalem sie na tym wiec zaplacilem...mial centralke z pilota i na tym mi zalezalo, po jakims czasie alarm zaczal wariowac a w mojej rodzinie pojawilo sie kolejne autko CC, poniewaz centralny z pilota to fajny bajer postanowilem zalozyc tez taki do tego. W tym samym czasie zamki w VW zablokowaly sie i nie mialem jak sie dostac do auta "fachowiec" poprawial i porawial ale nic z tego. Jakis czas pozniej wlamali mi sie do samochodu alarm nawet nie zawyl powiedzialem sobie ze do tego lumpa wiecej nie pojade... moj brat powiedzial ze on sprawe zalatwi... pojechal do znajomego najpierw z Golfem wraca wszystko smiga jak trzeba!! zadnego klopotu nie mialem!! czujnik cisnienia gosc nawet zalozyl i to nie za taka cene jak tamten sobie zyczyl!! pozniej brat wzial CC ta sama sytuacja wszystko pozakladane (w CC jeszcze instalacja od radia byla rozwalona prawie cala, wszystkie kable gdzies szly w swiat) auto wraca radyiko zalozone centralka az sie prosi zeby sie bawic...! gosc nie z tej ziemi i to za ziemskie pieniadze!
jesli ktos z was chce zalozyc u siebie alarm, poprawic instalacje od radia zalozyc czujniki cofania, domykanie szyb po wlaczeniu alarmu i inne pierdoly gosc to zrobi 1-klass jak by co kontak na e-mail
Youras@poczta.onet.pl ( a tak w ogole to jest student z Politechniki Lodzkiej) naprawde goraco polecam!!!!!!