MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 10:15 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: chołota
swój chłop

Dziś po raz pierwszy ktoś odważył się podnieść rękę na mojego miecia. Ułamali znaczek z przodu a, pieprzona chołota z blokowiska. Trzeba będzie wydac parę złotych na parking strzeżony.

Mimo wszystko
pozdrawiam

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Mi skopali błotnik i chcieli zaj...ać gwiazdę, ale kapneli sie, ze jest peknieta i dali luz :evil: [lanie] [sciecie] [wisielec] [obity] [zly2] [piesc]

Tytuł:
postmajtek

Moj przez dwa lata stal pod domem na osiedlu i nic sie nie dzialo, jak tylko wyjechalem studiowac (a MB jezdzi ojciec) jakies s#@$%^&%#y wyrwali gwiazde (cala!!!!!) i rabneli kolpaki (klassik)
Pewnie znalazlbym je na gieldzie :evil: :evil:

bartoszko Kłodzko - Wrocław

MB - W123 200D white '81

Tytuł: Re: chołota
wiarus senior
Awatar użytkownika

piter72 pisze:
Trzeba będzie wydac parę złotych na parking strzeżony.

To dopiero teraz sie o tym przekonales ??? ja zawsze jezdze na parkink strzezony. strzezobego Budda.......

Tytuł:
wiarus senior

Przy okazji tej "chołoty". Myślałem o takim poście od dłuższego czasu, ale się hamowałem. Teraz nie mogę. Koledzy, jestem po prostu wstrząśnięty ortografią na tym forum. Pojawiają się liczne elementarne błędy ortograficzne, które aż oczy kolą. Tego nie da się czytać! Nie chcę nikogo urażać, proszę mi wierzyć. Nie o to mi chodzi. Jestem trochę załamany tym, że przecież wszyscy chodziliśmy/chodzimy do jakichś szkół, a mimo to język polski jest tu aż tak kaleczony. Po prostu nie wypada aż tak źle pisać... To, jak piszemy, też świadczy o nas.

Nie jest moim zamiarem rozpoczynanie jakiejkolwiek dyskusji na ten temat. Po prostu wyrażam swoją prywatną opinię.

Pozostaję w smutku,

PK2

Tytuł:
postmajtek

bartolW123 pisze:
Moj przez dwa lata stal pod domem na osiedlu i nic sie nie dzialo, jak tylko wyjechalem studiowac (a MB jezdzi ojciec) jakies s#@$%^&%#y wyrwali gwiazde (cala!!!!!) i rabneli kolpaki (klassik)
Pewnie znalazlbym je na gieldzie :evil: :evil:

NIE NO JA TEGO NIE WYTRZYMAM
Jak udalem sie ostatnio do domu i odbywalem relaksujaca przejazdzke (ja MB i kobitka) widze, ze nie ma anteny, pomyslalem, ze pewnie ojciec schowal (teleskopowa) i jechalem dalej. Wysiadajac zobaczylem ze nie jest schowana tylko wylamana. Okazalo sie, ze gdy parkowal przed domem ktos ja wygial, a ta sie zlamala. :evil:
Mam nadzieje, ze to juz sie skonczy (w koncu zostaly juz tylko listwy) [szalone]

bartoszko Kłodzko - Wrocław

MB - W123 200D white '81

Tytuł: Re: chołota
Klubowicz

Numer GG: 267496
piter72 pisze:
Dziś po raz pierwszy ktoś odważył się podnieść rękę na mojego miecia. Ułamali znaczek z przodu a, pieprzona chołota z blokowiska. Trzeba będzie wydac parę złotych na parking strzeżony.

Hmm... Mi też ostatnio dmuchnęli znaczek. Oczywiście nowy kupiłem w ciągu najbliższych godzin, bo "nie ma jazdy bez Gwiazdy". Na szczęście mam miejsce w W-wie na parkingu strzeżonym. Ciesze, że w swoim baleronie nie mam szerokiej listwy. Natomiast na lusterka założyłem kły. Prace zabezpieczające trwają [szalone]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

PK2 pisze:
Przy okazji tej "chołoty". Myślałem o takim poście od dłuższego czasu, ale się hamowałem. Teraz nie mogę. Koledzy, jestem po prostu wstrząśnięty ortografią na tym forum. Pojawiają się liczne elementarne błędy ortograficzne, które aż oczy kolą. Tego nie da się czytać! Nie chcę nikogo urażać, proszę mi wierzyć. Nie o to mi chodzi. Jestem trochę załamany tym, że przecież wszyscy chodziliśmy/chodzimy do jakichś szkół, a mimo to język polski jest tu aż tak kaleczony. Po prostu nie wypada aż tak źle pisać... To, jak piszemy, też świadczy o nas.

Nie jest moim zamiarem rozpoczynanie jakiejkolwiek dyskusji na ten temat. Po prostu wyrażam swoją prywatną opinię.

Pozostaję w smutku,

PK2

To juz bylo poruszane i wiem ze glownie o mnie chodzi no ale coz jeszcze raz musze mowic o tym ze mam DYSORTOGRAFIE !!!!!!

chyba sobie musze to w podpisie umiescic!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00