Ocet pisze:
Niezaleznie od pogladow zamykam temat, bo jest polityczny czytaj zrodlo konfliktow.
Nie uważam tego za dobre posunięcie
![[chory]](./images/smilies/chory.gif)
. Żaden konflikt nie nastąpił. Po to jest Hyde Park, żeby poruszać różne tematy, polityczne też
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Samo napisanie przez Pszczołę posta na ten temat nie upoważnia z góry moderatora do zamykania wątku. Natomiast jeśli nastąpi jakaś kłotnia, to w zależności od jej przebiegu może on taką możliwość rozważyć... Ale dopiero wtedy, a nie z góry, jak jakiś jasnowidz...
Co do tematu. Ja nie oglądam posiedzeń tej komisji. Czasem posłucham coś w radiu, lub obejrzę jakiś skrót w TV. Przeczytałem parę artykułów w prasie i to wszystko. Oczywiście nóż się w kieszeni otwiera. Gwiazdą komisji jest Jan Maria Rokita - niektóre jego wypowiedzi są
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
. Natomiast jeśli chodzi o efekty działań tej komisji w rozwiązaniu afery jestem nastawiony sceptycznie, co najwyżej ktoś spadnie z politycznego stołka i to wszystko. Jak to w Polsce
![[chory]](./images/smilies/chory.gif)
. A co do członków komisji, to bodajże wybiera ich sejm... A w sejmie momentami jest lepiej nawet niż w cyrku czy kabarecie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. I to za kasę podatnika, a to już jest smutne...
Pozdrawiam.