MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw lip 31, 2025 1:38 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

"Proszę o agitację, wszystkie posty będę jej kazał czytać!!!!!!!!!!!!!"

TO NIE LEPIEJ OD RAZU KAZAC JEJ JECHAC? :P
pozdr.,

VW T3, Reimo mit Hochdach Syro, '88

"DAS BESTE ODER NICHTS,
HAT EINMAL GOTTLIEB DAIMLER GESAGT"

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

hej
powiedz, ze Marta jedzie (ja zna)
w Pucku oprocz facetow beda tez kobietki (calkiem niezla gromada) i jest z kim pogadac nie tylko o MB
poza tym sama impreza jest tego warta - bedzie sie dobrze bawic
pozdrow ja od nas

wolny wakat na beczkę :)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Niech jedzie, takie imprezki są świetne, byłem raz na zlocie zabytkowych motocykli w Warszawie, niby mnie to nie kręciło, ale jk zobaczyłem full orginal Zuendapp z napędzaną tylną osią (blokada dyferencjału) barwy błękitnej, to zmiękłem. Niezłe były ruskie maszynki Iże i eMki. Trochę starych Harleyów (tych podobnych do komarka). Wrażenia były wspaniałe, można spotkać wspaniałych ludzi. W końcu jak ktoś jest takim człowiekiem, że zamiast złomować swoją maszynę i jeździć szlifierką, restauruje ją latami, żeby sobie pojechać na zlot, to nie może być podły.

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Słyszałem, że specjalnie dla dziewczyn będzie przyspieszony kurs kroju i szycia oraz wykład na temat profilaktyki raka piersi. Więc chyba warto... [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik]

Oczywiście głupio by było, gdyby zjechały się same chłopy, ale pomyśl jakbyś się bawił na zlocie miłośniczek ciuchów M*O*R*G*A*N*A??
Strategia jest prosta: wysłuchaj, zrozum, a potem do bagażnika i w drogę. [zlosnik]

Ostatnio zmieniony wt wrz 02, 2003 11:07 am przez _me: how_, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł: Agitacja.
wiarus junior
Awatar użytkownika

Witam. Byłem na zlocie w Trzebnicy i naprawdę impreza jest organizowana na bardzo dobrym poziomie. Karolino jechałem tam nie znając nikogo. Nie uczestniczyłem w forum internetowym. Jedyne to przeczytany artykuł w Automobiliście o klubie. Moja dziewczyna niestety nie mogła jechać bo termin imprezy wypadł na koniec miesiąca i każdy prowadzący firmę czy pracujący wie jaki młyn jest pod koniec miesiąca. Ja do ostatniej chwili nie wiedziałem czy uda mi sie pojechać. VENI VIDI VICI.Byłem zobaczyłem i na pewno przyjadę na wiosenno letni zlot.Wspaniali ludzie wspaniałe samochody non stop coś się dzieje nie ma prawa się nudzić. Na zlocie w Pucku niestety nie będę ale napewno będzie bardzo fajnie.Jeżeli twój chłopak chce cię wziąść to naprawdę nie masz się nad czym zastanawiać. Trzy dni bardzo dobrej zabawy. POLECAM.
Na następny zlot wiosenno letni po pokazaniu fotografi znajomym brakuje już miejsca w mojej Mercedes.
Pozdrawiam Marcin z Krakowa.

Swoja BABA
Awatar użytkownika

kubol pisze:
Koledzy i Koleżanki !!!!!!!!!!!
Prosze o pomoc
w przekonaniu Karoliny, mojej dziewczyny, by jechała ze mną do Pucka!!!
Jak na razie wyjazd szykuje mi się w pojednykę, nie chce ze mną jechać, zasłania się różnymi wymówkami, a to że nie ma kasy (a przecież ja obowiązkowo pokrywam koszty!!!), a to że nikogo nie zna, że będzie siedziała sama i się nudziła (wspomina ten wieczór z kolegami z 3miasta na skwerze 21.08, jak siedziała 3 godz. w samochodzie) itd.
Pomóżcie, ja już nie wiem jak ją przekonać, dziś wydrukowałem jej wszystkie informacje o zlocie ze strony i nawet dzisiejszy post informacyjny Seby z forum Spoty i Zloty. I nic!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:
Ra tun ku !!!!!!!
Proszę o agitację, wszystkie posty będę jej kazał czytać!!!!!!!!!!!!!
Dzięki z góry
osobiste podziękowania na zlocie !

Mam propozycję:
Daj jej do dyspozycji samochód, niech uczestniczy BARDZO czynnie w zlocie jako kierowca! [cool] Załapie bakcyla to na przyszłość to ona Ciebie bedzie ciągnęła... [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik]
pozdrawiam

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Ja jadąc na zlot do Trzebnicy nie znałem nikogo. Spotkałem się z gorącym przyjęciem, atmosfera jest niesamowita, dużo śmiechu i zabawy. Teraz jestem klubowiczem i już odliczam dni. gadałem z kolegami i impreza będzie dopięta na ostatni guzik. Będzie dużo lepsza od tej w Trzebnicy. Nie ma czasu się nudzić. Przyjeżdżaj Karolinko! Naprawdę impreza warta "grzechu".

503 076 116

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Ja dam Ci przykład... Ewa, była ze mną na targach w Opolu (gdzie strasznie się wynudziła :oops: ) potem w Cieninie (gdzie b. się Jej podobało). Przed Trzebnicą co chwilę zmieniała zdanie mówiąc jedzie-nie jedzie itd... W końcu na jej miejsce zabrałem swoją siostrę... Ale ewa długo nie wytrzymała - odebrałem Ją z dworca we Wrocławiu pomiędzy pierwszą i drugą próbą sprawnościową [zlosnik] (jeszcze raz dzięki Damianie [cool] [zlosnik] ). Niedawno otrzymałem sms-a od siostry o mniej więcej takiej treści:"byłam na stronie Klubu - jedziesz do Pucka ?? Jakby coś to ja chętnie..." Tak więc w Pucku (jeśli pojadę) będą u mnie na pokładzie dwie dziewczyny (jak na razie [zlosnik] )...

Karolino !!! Zlot to nie tylko impreza motoryzacyjna, ale również towarzyska, a My tworzymy bardzo otwartą grupę i generalnie nie ma problemów z aklimatyzacją [zlosnik] - nie obawiaj się, nie powinnaś się nudzić, ale jak nie przyjedziesz to nie sprawdzisz :-? ... Do zobaczenia na zlocie (mam nadzieję) !!!

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Kubol niech moc będzie z tobą. [oczko] Kubol use the power. [oczko]

W116 280SE 75'-"Manual"-sprzedam(3500zł)

Opel Kadett 1,3S 81' - "Kwadrat" - kupiony z przebiegiem 18Kkm w stanie idealnym

503 076 116

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Oby Ci się udało !!! W sumie będzie milej Tobie jak i innym uczestnikom zlotu (np. damskiej części - tak żeby Cię nie denerwować [zlosnik] )... A ponadto może wiecej dziewczyn dołaczy do motobabińca i może wreszcie będziemy mieli pierwszą klubowiczkę ??? [cool]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
swój chłop

Kubol! Ale proszę Cię, znajdziemy Ci coś na miejscu.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00