Chciałem wyrazić radość że mam możliwość korzystania z forum i podziękować wszystkim którzy administrują i współtworzą tę stronę.
Ale do rzeczy, niedawno kupiłem Volvo 244, w necie odnalazłem klub zrzeszający miłosników tej marki i zapisałem sie na ich "forum". Poczytałem przez parę dni maile i napisałem nowy wątek, że jestem nowy, kto zacz i że szukam info o V244. Niestety nie otrzymałem żadnego odzewu. Po paru dniach pozwoliłem sobie "wyłuskać" prywatne adresy mailowe użytkowników takiego samego modelu jak ja i ponownie wysłałem tego samego maila tylko bezpośrednio do nich. Niestety znowu żadnego odzewu.
Panowie i Panie nasze forum jest super, najlepsze w necie, jak ktoś pisze że ma problem lub potrzebuje jakieś informacje, zawsze ktoś mu odpisze, czasem nawet nieistotne uwagi ale zawsze!
Więc zwracam się do was, czy może ktoś ma jakieś informacje servisowe, książki naprawy, rysunki poglądowe do Volvo serii 200?
Z góry dziękuję.
P.S.
Odpisała mi tylko jedna osoba posiadająca Volvo (dzięki), ale ma ona również w swoim posiadaniu dwa Mercedesy, więc i tak nasi górą.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)