Samsung1 pisze:
Dotąd przez te kilka miesięcy nie reagowałem czytając te wszystkie tendencyjne wypowiedzi - ale została przekroczona pewna granica!
Otóz:
1/
Pan Marcin Nieszkowiecki na forum wyśmiewa ile wlezie ale prywatnie pisze do mnie maile z allegro z prośbą "...o namiary na np. tapicera który zrobił tą piękną tapicerkę..." - mam zachowanego maila i każdemu z przyjemnością prześlę z opcją "prześlij dalej" by można było prześledzić we właściwościach: nadawcę, drogę i treść oryginału maila.
2/
Czarny mercedes z białą tapicerką został kupiony (wylicytowany za 17 tyś na allegro) przez ludzi ze Szczecina (tam będziecie go mogli drodzy klubowicze podziwiać)
]
3/
Każdemu zainteresowanemu prześlę informacyjnie ok 100 zdjęć nie z garażu (czarnego mercedesa) - tak jak wysyłałem każdemu z allegro kto oto prosił - wystarczyło tylko napisać
4/
Pink_disco_Dream - jest jaki jest - i dlatego w opisie aukcji jest wyraźnie napisane: "... proszę o obejrzenie samochodu przed ewentualnym zalicytowaniem..."
5/
Jasno-brązowy I-serii (omawiany tu we wrześniu i pażdzierniku) - miał tylne lampy od 108 - bo takie mu założyłem ponieważ uznałem że wygląda z nimi pięknie (zostało to docenione - został wylicytowany na allegro za 12 tyś). Ale tu zostało przeprowadzone całe dochodzenie (przeczytajcie tamte posty) - a ja nigdy nie twierdziłem że to są inne lampy - wystarczyło wysłac mail, zadzwonić - po prostu spytać.
Szkoda że tu na tym forum jest tyle jadu, złości, prześmiewstwa i zwykłych kłamstw i pomówień - ale to jest Polska właśnie.
pozdrawiam (mimo wszystko) - wszystkich;
Samsung1 (na allegro Vincent2002)
Witam. Tak wysłałem maila dotyczącego tapicerki ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. Najlepiej niech Pan porozsyła a nie pisze o możliwości. Czy teraz będziemy straszeni konsekwencjami jakie możemy ponieść po przez Panśką kancelarię prawną tak jak odbywa się to na allegro
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. To wszystko z czegoś się wzięło i Pan najlepiej wie. Czy jakimś błedem czy nietaktem jest że ludzie się informują na temat stanu auta

. Czy to jest powód do straszenia konsekwencjami prawnymi osób które wylicytowały jeden z Pana samochodów i przeżyły szok
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. A co do opisu Pańskich samochodów to chyba zapomniał Pan poruszyć fakt że zapożyczył się Pan parę zdań które widnieją na głównej stronie MB/8 Klub Polska. Czy błedem było że niejaki Polak mieszkający na stałe w Niemczech przestrzega na allegro przed kupnem rdzy

. Nie będę przytaczał innych komentarzy.
Żadna z moich informacji nie jest wyssana z palca chyba że wszyscy dookoła kłamią i krzywdzą Pańskie interey.
Pozdarwiam Marcin
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)