Planuje migracje z Pomorza na Śląsk Cieszyński w związku z tym poszukuje pracy. Najchętniej załapałbym się jako kierowca ciężarówek, mam kat.C+E i niezbędne kwity bez ADR, chęci, niestety nie mam żadnego doświadczenia. Oczywiście czasy są takie, że podejmę też inną pracę. Obecnie pracuje jako inżynier jakości w montowni autobusów pewnej marki, więc mogę pracować jako monter lub kontroler jakości w firmach produkcyjnych. Nie pogardzę też pracą sprzedawcy w branży motoryzacyjnej (np. salon, sprzedaż części itp.) Jeśli chodzi o języki to po angielsku się dogaduje (nie jest to biegły angielski, ale radze sobie). Śnieżyna pali mało, ale jednak zawsze, więc szukam roboty w miastach: Bielsko, Cieszyn, Jastrzębie, Rybnik, Żory, Wodzisław itp. Oczywiście w przypadku pracy dla kierowcy nie ma to takiego znaczenia, chyba, że jest to jazda w koło komina.
Wiem, że nie jest to portal typu pracuj.pl albo przaznaczeni.pl, ale jakby ktoś coś podpowiedział będę wdzięczny.
_________________ W124 200D - Śnieżyna W124 300D - Menczysław (ex) W123 240D - Kruszynka (ex) Skoda Favorit 135L+LPG (ex) - pierwsza dziewczyna-przeinwestowana, dobrze, że z nią nie wpadłem
|