Pozwoliłem sobie skopiować ogłoszenie z tablicy.pl - muszę sprzedać z powodów czysto finansowych, im szybciej tym lepiej.
link do ogłoszenia:
http://tablica.pl/oferta/pilnie-audi-s4 ... 3RGLR.htmlSprzedam, moje oczko w głowie, bardzo ciekawe Audi z lat 90tych, mianowicie oryginalne s4 2,2 turbo (230hp) automat, blacha ocynk
Audi doinwestowane, od "świadomego" użytkownika, eksploatowane zgodnie ze sztuką i traktowane na miarę auta kolekcjonerskiego. Posiadam do niego komplet dokumentów (książkę serw, instrukcje obsługi, książkę napraw, 2 kluczyki).
Przebieg - 285 tyś km i ciągle rośnie. Zalany VR1 10w60, ciśnienie sprężania na silniku równe w zakresie 11 - 10,8, dolne zegarowe ok 2, na mocno rozgrzanym silniku 1,7 - 1,8. oleju nie bierze.
Ciśnienie doładowania (przy tych warunkach pogodowych 1,9-2,0 benzyna) - na gazie 1,7-1,9. Turbina po regeneracji, wymienione N75, DV, stukowce, układ szczelny. Wydechowy bez pęknięć. Skrzynia ładnie zmienia biegi.
Instalka założona profi na dobrych gratach.
Bezwypadkowy, bez rdzy, kilka rys i jedna mała wgniotka na klapie. Wypas - szary welur z napisami quattro (bez przetarć boczków fotela), klimatronic, AC, BC, ABS, servotronic, el, esz, szyber, tempomat, oryginalny zawias 1BA, UFO, felgi s6 plus.
Nie modzony, utrzymany w serii, oryginalny szwajcar.
Cena 14500 a o ewentualnej negocjacji rozmawiam dopiero podczas oględzin. Niestety, żadna zamiana mnie nie interesuje