Dobra dobra, po kolei.
krasuss młodszy pisze:
Wklej zdjęcia w normalnej ilości. Bo te goście, Których Nicków Się Nie Wypowiada nie zechcą się pastwić.
Albo wprost napisz, żeby Ci przekopać picasse, bo masz publiczną.
Tamta stara E34 z galerii konfrontacyjnej jest masakrycznie fajna.
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)
Więcej zdjęc na razie nie ma, bo ani pogoda nie dopisywała, ani nie było weny twórczej.
E34 ze względu na swoją stylistykę nawet bardziej mi się podoba niż E39, ale z racjonalnych powodów zakup padł na nowszy model

Słoików wchodzi więcej, jeżeli liczyć do linii okien, w przeciwnym wypadku, przegrywam z przyjeżdżającymi po weekendzie kombikami, ale z tego powodu Szymek zakupiłem boks na dach, teraz nie mają szans ... u mnie dzwoni najwięcej
zegarek pisze:
W tym świetle ładna, nie widać holosów
Holosy są, bo nie chcesz przyjąc mojego samochodu na warsztat.
A tak na poważnie, na początku maja jedzie do Artura na wykończenie

Milosh pisze:
Te fele to AC Schnitzer? bo na takie cus wygladaja
Felgi to RH - wzór ACS. Dostać ACS'y to jak wygrać na loterii. Albo trzeba wygrać, żeby je kupić

Milosh pisze:
Ten kolor to oslawiony delphin metallic?
adask0 pisze:
Kolego kolor lakieru to antracyt ?
Kolor jest z palety Indyvidual - Stahlgrau Metallic.
Worek pisze:
A w tym telewizorze to gołe baby można oglądać?
Można. Można też oglądać Familiadę i Trudne Sprawy
Milosh pisze:
juz niedlugo bo 22.04 nastapi kolejne wylaczenie telewizji analogowej. Z tego co pamietam ten telewizorek to ekran kompa vs. tuner TV analogique, wiec dni TV w tym aucie sa policzone i w pojezdzie tym smiercia kinomana nie umrzesz
Nie bój nic, tuner DVBT już zakupiony, przełożenie tego to kwestia chęci i czasu. Wtedy laski na ekranie będą w jakości cyfrowej
w0jta5 pisze:
Ale do pakietu przydały by się koła Alpiny.
Zastanawiałem się, przymierzałem się, ale średnio mi się podobają. Zepsuły by wygląd lokalnego dilera.