witam,
pozwólcie koledzy że tu odpowiem na wasze zamówienia dot. części bo mi się nie chce pisać każdemu na gg:
sebian: blachy dość drogie maska 100 E bez grilla, błotniki po 70 E, co prawda naprawde nie uszkodzone, nawet byś może dobrał kolor
rafał: most - 300 E - więc nic z tego, klima - odpowiedz pana: poszukajcie jak jest to jest - a 200 w123 na placu
wookee - 107 nie mają wcale,
ocet - laudan mi coś przekazał dla ciebie, jak poczekasz do pułtuska to ci przywioze, jak wcześniej to napisz - a o reszcie twoich spraw po prostu zapomniałem, ale laudan kazal ci powiedzieć , że żadnych części poniżej 5 euro nie mają
generalnie mógłbym tam pracowac do końca życia - na placu ok. 200 w123, ogromna przwaga sedanów, troch eqp, kilka T, stan różnisty, ale kopletnych zlomów brak, dużo w naprawde ładnym stanie - a niektóre tapicerki po prostu cudo - szczególnie ładne widziałem zielone, niebieskie, czarne, do qp jak na złość też takie kolory, a tą "moja" welurowa sprzedana

ale wybór części ogromny !!!
zauwazyłem ok 200 w123, jakieś 40 124, tyle samo 201, 126 może z 15-20, kilka 116, jedna rozbebeszona 114-115 (misiek prześlij mi swój adres
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)
wyjazd na pół udany, bo chociaż nic nie kupiłem do w123 to przynajmniej mam ładną 201 na sprzedaż (patrz ogłoszenia)
na samo zakończenie wyjazdu bardzo niemiły incydent - uszkodzona 201 laudana - jakiś niemiec jechał busem i wiózł metalowe stelaże i akurat obok stojącego auta laudana mi się odpieły - efekt - uderzenie w tył auta, uszkodzona klapa, zbita tylna szyba, uszkodzone listwi dookoloszybne, złamana antena oraz lusterko w aucie stojącym przed nim
na szczęście niemeic stanął na wysokości zadania i spisal oświadczenie
laudan dzięki za pomoc i sorrrrrry za kłopot