Witam serdecznie
Uderz w stol , ......... itd. Ciekaw bylem dzwieku tych nozyc

.
Odpowiedz Sebiego, byla szybka, pelna i wyczerpujaca temat, tymniemniej podtrzymuje to co napisalem o dobrej praktyce w moderowaniu forum. Nie zamykacie w koncu kilkudziesieciu watkow dziennie i napisanie jednego zdania wyjasnienia odnosnie zamkniecia nie jest chyba nadludzkim wyslkiem . Takie krotkie wyjasnienie swiadczy raz o kulturze moderatora , dwa o odrobinie szacunku wzgledem userow i trzy spelnia role dydaktyczna , wiele nie kosztuje a jacy wszystcy zadowoleni. User ma to do siebie ze zazwyczaj nie czyta dokladnie regulaminu , albo nawet jak przeczytal to o pewnych rzeczach nie pamieta , co bylo widac w w/w watku (pare postow sie w koncu pojawilo), mozna mu wiec w ten sposob przypomniec ze zrobil cos nie tak. A tak zostal watek z dosc drazliwym tematem po prostu uciety. A ludzie niech sie domyslaja dlaczego(a potrafia byc bardzo domyslni). Ciekaw jestem ile osob czytajacych tamten watek prawidlowo zinterpretowalo dzialania Sebiana

.
Moj post byl napisany z lekkim

, i nie mam zamiaru was pouczac , chcialem tylko zwrocic uwage na pewien drobny szczegol dzialania forum , ktorego uzytkownikiem tez jestem .
Z pozdrowieniami
Konrad
PS
Kuba, zostaniesz oblozony forumowym podatkiem w
![[piwo]](./images/smilies/piwo.gif)
na rzecz moderatora za przyspazanie mu pracy