MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt cze 20, 2025 9:41 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Ja sie jak najbardziej na to pisze!!! jest to ZAJEBISTY pomysl.. moze jeszcze wystawic kartke , okladke , plakat lub ubrac sie w koszulke ulubionego zespolu -- bo jak bym np widzial kogos w koszulce Iron Maiden to odrazu z nim bym zagadal i by sie fajnej muzy razem posluchalo. nie jest to konieczne i do konca madre ale pomysl z xywami to miod!!!!!

Tytuł:
kombatant

Ty, Pszczola, ja to mysle tak:
a) Popracuj nad kultura jezyka, zwlaszcza w przypadkach, w ktorych stan emocjonalny nie jest przyczynkiem jej braku
b) Wydaje mi sie, ze bedziemy sie czyli bardziej "wspolnotowo" jak nie bedziemy rozmawiali o polityce, swiatopogladzie, sluchali na full swojej ulubionej muzyki i inne tam takie. Wydaje mi sie, ze na ww tematy niektorzy z nas moga miec rozne poglady, a po co sie roznic jak temat nie jest zwiazany z Mercedesami.
c) nie obraz sie, nie mam nic przeciwko ww zespolowi muzycznemu 8)

Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2002 11:33 am przez Ocet, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Ocet pisze:
Ty, Pszczola, ja to mysle tak:
a) Popracuj nad kultura jezyka, zwlaszcza w przypadkach, w ktorych stan emocjonalny nie jest przyczynkiem jej braku
b) Wydaje mi sie, ze bedziemy sie czyli bardziej "wspolnotowo" jak nie bedziemy rozmawiali o polityce, swiatopogladzie, sluchali na full swojej ulubionej muzyki i inne tam takie. Wydaje mi sie, ze na ww tematy niektorzy z nas moga miec rozne poglady, a po co sie roznic jak temat nie jest zwiazany z Mercedesami.
c) nie obraz sie, nie mam nic przeciwko ww zespolowi muzycznemu 8)

a.co do jezyka to przepraszam
b. masz racje wydaje ci sie :)
c. Iron Maiden to moj ulubiony zespol i mi chodzi ze nie mam zamiaru gadac z jakimis zelbetonowymi klocami co sluchaja hip hopu

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Pszczola pisze:
a.co do jezyka to przepraszam
b. masz racje wydaje ci sie :)
c. Iron Maiden to moj ulubiony zespol i mi chodzi ze nie mam zamiaru gadac z jakimis zelbetonowymi klocami co sluchaja hip hopu

A co będzie jak któryś z naszych klubowiczów lub gosci zlotowych lubuje sie w hip-hopie a przy okazji ma 4 stare mercedesy nie pogadasz z nim czy może przeprosisz za żelbetonowych kloców ?
Ostrożnie z takimi opiniami.

Oj stary spokojnie tutaj akurat muza której słuchamy jest najmniej ważna

Pozdrawiam

Tytuł:
kombatant

a) doceniam
b) moze mam zle doswiadczenia (nie majac szczegolnie radykalnych, moim zdaniem, pogladow)
c) moze akurat obraziles kogos kto Ci udzielil paru wartosciowych dpowiedzi na Twoje wczesniejsze odpowiedzi. Moze ktos kto slucha muzyki nie przystajacej do Twojej, jest "najlepszym" specem od mesiow w klubie...
Nie to ze mnie bo ja slucham Disco Polo [oczko] i nie uwazam swoich odpowiedzi za arcywartosciowe.

S123 - 300TD 1982 Rudolf

S123 - 300TD 1985 Burak

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

oto przykład TEMATU ZASTĘPCZEGO ! dysputa poszła w inną stronę [zlosnik]

Tytuł:
swój chłop

Wiesz Pszczoła to że Iron Maiden to Twój ulubiony zespół moim zdaniem nie przeszkadza aby porozmawiać z kimś kto słucha hip hopu czy innego gatunku muzyki. Ja też słucham Iron Maiden i wiele moich znajomych i nikt z nas nie wiedzi problemu żeby porozmawiać z kimś kto preferuje inny gatunek muzyki. Poprostu wtedy nie rozmawiasz z gościem na temat muzyki tylko na inny którym interesujecie się obaj. Troche tolerancji kolego! [cool]

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

ok ! ciągniemy temat dalej ! a ja lubie SHAKIRE i PINK FLOYD ! [zlosnik] no.......... i .......... co ?

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 550868
To że ktoś słucha innej muzyki, to nie od razu znaczy, że jest żelbetowym klocem :evil: ! Na przykład Prezes Pioterek Iron Maiden nie słucha raczej [zlosnik] ... I co, jest klocem? Nie pogadasz z nim [zlosnik] o MB? Wyluzuj troszkę, bo dojdzie do tego, że łysi nie pogadają z kudłatymi na zlocie [zlosnik] [oczko] !

W114 280 Automatic '73 "White Lady"
TDM 900 '07
"Lepiej w knajpie zabalować
niż w chałupie wykorkować"
"Mystic Festival" Wrocław 28.11.03

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Sebaa pisze:
To że ktoś słucha innej muzyki, to nie od razu znaczy, że jest żelbetowym klocem :evil: ! Na przykład Prezes Pioterek Iron Maiden nie słucha raczej [zlosnik] ... I co, jest klocem? Nie pogadasz z nim [zlosnik] o MB? Wyluzuj troszkę, bo dojdzie do tego, że łysi nie pogadają z kudłatymi na zlocie [zlosnik] [oczko] !

przyznaje myle sie -- jestem w bledzie i przepraszam . chodzi mi tylko ze ja znam takich drechow z ktorymi mozna porozmawiac o nalewce mientowej lub o tym jak fajnie jest komus na dysce sztacheta walnac! a wiec wiesz raczej z takimi ludzmi nie mam zamiaru gadac- tyle ze takie lumpy to pewnie nie znaja cie na dobrych samochodach - wola kupic malucha ztiuningowanego ( 20kg naklejek 13rur wydechowych i 2m spojler! )

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 550868
Pszczola pisze:
Sebaa pisze:

przyznaje myle sie -- jestem w bledzie i przepraszam . chodzi mi tylko ze ja znam takich drechow z ktorymi mozna porozmawiac o nalewce mientowej lub o tym jak fajnie jest komus na dysce sztacheta walnac! a wiec wiesz raczej z takimi ludzmi nie mam zamiaru gadac- tyle ze takie lumpy to pewnie nie znaja cie na dobrych samochodach - wola kupic malucha ztiuningowanego ( 20kg naklejek 13rur wydechowych i 2m spojler! )

Spoko [ok] ! Drechy, o których mówisz nie wiedzą co dobre [zlosnik] .Ja lubię takich kolesi objeżdżać moją 114 i oglądać ich opadnięte kopary [zlosnik] [hehe] . Walnąć sztachetą [totalszok] ?? A myslałem, że te czasy już minęły [oslabiony] ... Ostatnio takiego malucha widziałem [chory] .... Zamiast rejstracji tabliczka: I'm rather flying, a na środku tylnej klapy gwiazda MB [chory] ... Ale takich w klubie raczej nie ma i nie będzie.
Pozdrawiam

W114 280 Automatic '73 "White Lady"
TDM 900 '07
"Lepiej w knajpie zabalować
niż w chałupie wykorkować"
"Mystic Festival" Wrocław 28.11.03

Tytuł:
swój chłop

:o Maluch z gwiazdą MB [chory]. Toż to profanacja!!!

W116 350SE '72- "Smoczyca"

gonez_w116@go2.pl

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 3764542
Nic innego mi nie pozostało jak zmienić sobie podpis na forum.Więc napiszę tak:
"Damian żelbetonowy kloc z Wrocławskich blokowisk pozdrawia"
Nie będę pisał o bzykającym koledze i o tym co on pisze i jak nazywa dość dużą liczbę ludności w tym kraju.Bo i po co?
Pisząc takie głupoty pokazał swój wysoce wysoki poziom intelektualny a ja uważam że życie jest zbyt krótkie aby marnować je na dyskusje z takimi jednostkami.
I na tym zakończę mój wywód.

Dodam na koniec że lubię zarówno muzę metalową jak i hip-hop.A nawet jak czegoś nie znoszę (np. disko z pola ) to szanuję czyjś wybór....

PSZCZOŁA 3MAY SIĘ CIEPŁO I PORĘCZY [oczko]

A TAK MNIE NASZŁO JAK PRZECZYTAŁEM TĘ DYSKUSJĘ RAZ JESZCZE. ILE TY MASZ LAT PSZCZOŁA BO JAKOŚ MI TU DZIECIAKIEM ZALATUJE...

dresiarz, przygłup w stjuningofanym mercu hunzwee

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Tak się składa , że słucham Hip-Hopu i nie lubie jak jakiś gościu wyzywa mnie od ŻELBETONOWYCH KLOCKÓW. Ja gościowi nie mówie jakiej muzyki ma słuchać. :evil:

Tytuł:
postmajtek
Awatar użytkownika

Gonez pisze:
:o Maluch z gwiazdą MB [chory]. Toż to profanacja!!!

Zgadzam się, Maluch też zasługuje na szacunek 8). I bynajmniej nie żartuję :evil:

Bądź co bądź, Maluchy to już zabytki... Niestety, wyjątkowo lekceważone :cry:

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00