Idzik pisze:
Zdążysz pojawić się na spocie "Ubekiem" ?
Chyba będzie Agent
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Nie, na spot nim nie przyjadę. Auto idzie prosto z lawety do blacharza. Może zdążę na zlot w czerwcu.
Cytuj:
Gratuluje i witaj w klubie W114 250 2.8 jeżeli to 1976 rok to kupiłeś jedno z 89 sztuk wyprodukowanych w ostatnim roku. Trzymam kciuki.
To jest '76. Autko ma wszystki tabliczki. Czyli jest to jeden z 89? Fajnie.
Cytuj:
Mam taki sam 114011 tyle ze seria 1,5 i tez czarny.
Wiem - jak skończysz swojego to trzeba będzie fotosesyjkę zrobić. Agenci bezpieki z lat '70 tych
Cytuj:
Auto z jasnym do przwiedzenia wynikiem lustarcji. Ciekawe jak grubą ma teczkę w WK?
Jak był dobry, to teczki już nie ma
Cytuj:
No to rozgrzeszylem Cie ze sprzedazy W123 300TDT
To był TD - ale dzięki za rozgrzeszenie. Szkoda, że go nie kupiłeś.
Cytuj:
dobrze, że nie "20" lub "21
jestem zdecydowanie praworęczny
Cytuj:
To dobrze, że w końcu "poszłeś" po rozum do głowy i kupujesz właściwy model. Ciekawe, że musiałeś przerobić aż tyle Mercedesów, żeby zrozumieć, że /8 to ostatni prawdziwy Mercedes
Ja o tym wiedziałem już dawno, ale jakoś nie mogłem trafić odpowiedniej sztuki. Najpierw nie chciałem 200D - to mi kilka przeszło koło nosa. Potem uparłem się na pierwszą serię, więc kilka drugoseryjnych odjechało, a ostatnio zachciało mi się 3.0 lub 114 - i trafiłem. Poza tym odpuszczałem wszystko co szczepione, bez tabliczek, "remątowane" i remontowane, wzmacniane i ulepszane itp. Mając na uwadze powyższe założenia trudno jest szybko coś ciekawego wyhaczyć. Ale udało się - teraz szukam transportu, czyli lawety.