Hi,
panowie oglądałem tą 115, podczs jazdy rzeczywiście sprawuje się tak jak opisał kolega. Sprowadzona z Francji, I włąsciciel, podłoga jak dzwon! Jedyny wielki mankament (jak dla mnie) cała została pomalowana (jak mówi sprzedający - odświeżona

). Rdza wychodzi na progach(do wymiany), na drzwiach - z boku i na spodach (do wymiany). Wnętrze- bajka, fotele jak nowe,dywaniki, poszycia, boczki. Barkuje automatu, szybera, radio Blaupunkt z głośnikiem z tyłu, pasy starszej generacji jak u Krisa. Wszytko wyglada fajnie tylko to malowanie.... Przymalowane listwy boczne, uszczelki szyb, chromy na podszybiu i rynienki - malowali wszystko jak leci.
Poważnie przymierzałem się do kupna jak i równiez mój kolega z Krakowa, konsultowałem to z Amonem i Błażejem. Realna warosc jaką przedstawia to 8000 pln, facet wołał 12000 pln trochę za dużo...
A więc kolego czeka cie troche napraw blacharskich oraz malowanie. To "trochę" może zamienić sie w "dość sporo" lekko mówiąc. Na pewno musisz powymieniać wszystkie elementy gumowe pod wózkiem i w tylnej belce - jak zapewne widziałeś sa praktycznie w zaniku. Cały układ wydechowy równiez masz do wymiany.
Widać, że auto to sporo stało pod chmurką, ale i tak jest fajna bazą do remontu.
Życzę zapału i kasy
Nie poddawaj się i pamiętaj nie idż na skróty! Kupuj markowe podzespoły i unikaj pseudo fachowców.
Jestem również z Łodzi i też mam benzynę tylko 230.4, to jest ten sam silnik tylko o większej pojemności.
Mam sporo częsci nowych i używanych. Zapraszam równiez na moją strone może z czegoś skorzystasz.
http://www.mb230.prv.plW razie pytań dzwoń:
504-110-613
Pozdrawiam
arbies
PS
Mam sporo fotek tej 115, zaraz wrzucę