bedzie zrobiona na cacy ,narazie nic mi nie jest potrzebne z czesci ,wydechy mam zamowione w serwisie MB ,orginały ,gumy do wozkow tez ,czekam na termin do sodowania i dopiero sie zacznie ,potrzebna mi ksiazka z danymi technicznymi ,regulacje gaznika zapłonu i całej reszty,z tym malowaniem to nie wiem co masz za problem .wiadomo ze i tak ja trzeba by malowac wiec co za roznica czy była odswiezaona ...skad wziołes te naklejki .ogladalem twoja strone juz wczesniej ale nie mogłem sie wpisac bo cały czas strona z domenami wskakuje jak sie chce dodac wpis .moze znasz jakis dobry warsztat gdzie soduja i wogole gdzie maja pojecie o rozbieraniu takiego auta, jest to moj pierwszy stary samochod ,ktory bede odnawiał ,miałem 115 stke 20 lat temu i bardzo miło wspominam , biegi w kierce to super sprawa historja frajda z jazdy automatem smigam na codzien ,jedyna rzecza ktorej mi tu brak to szyber no ale jakos to przeboleje ,jej stan mi to rekompensuje, posprzatałem ja troche ,jak zrobie zdjecia aparatem postaram sie wrzucic, jutro chyba moto weteran , wiec pomyszkuje, twoje 115nascie slicznie wyszło bardzo mi sie podobało,pozdrawiam
_________________ pozdro kozolek 115nastka.
|