MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt cze 20, 2025 8:45 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 811 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior

CO WY CHCECIE OD TEGO AUTA BEZ PRZESADY ROZMIEM ZEBY BYŁ JAKOŚ NIECHLUJNIE WYSPOJLEROWANY, CHROMY PEDZLEM UPIEPSZONE, FOLIA NA SZYBACH ZŁAZI TO OK ALE TU, CO ALUFELGI JA TEŻ MAM I ZAJEBIŚCIE WYGLADA :x [szalone]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
Jokker pisze:
CO WY CHCECIE OD TEGO AUTA BEZ PRZESADY ROZMIEM ZEBY BYŁ JAKOŚ NIECHLUJNIE WYSPOJLEROWANY, CHROMY PEDZLEM UPIEPSZONE, FOLIA NA SZYBACH ZŁAZI TO OK ALE TU, CO ALUFELGI JA TEŻ MAM I ZAJEBIŚCIE WYGLADA :x [szalone]

Nikt nie powiedział, że nie da się bardziej zniszczyć auta. Pozwolisz jednak, że każdy klasyczny MB którego stan różni się od fabrycznego będzie wg mojego gustu nadawał się do POPRAWIENIA

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Jokker pisze:

Kolega sam się zapytał o opinię i oprócz wyrazów pewnego uznania dla nakładu pracy usłyszał głosy krytyczne.
Oczywiście, że o niebo lepiej tak niż auto na złom, ale przeczytaj na spokojnie, to zrozumiesz co "WY CHCECIE". Wszystko jest napisane [zlosnik]

P.S. Alu to ja też mam, tylko nie tak anachroniczne.

P.P.S. Głośniej, bo słabo Cię słychać - może SPRÓBUJ TAK? [hehe]

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Z nudow przerabalem sie przez caly ten watek, i IMO jest tak:
1. Do kol. Winciora nie dotrze, ze sa rozne rodzaje spirytusu - on wychodzi z zalozenia, ze skoro procenty sa, i skoro mu smakuje, to moze tankowac i denaturat
2. A do Was (=fascynatow klasycyzmu) nie dotrze, ze czlowiek wlozyl serce, kase, czas i co tam jeszcze mial (poza mozgiem), i ze wierzy iz zrobil dobrze. A skoro mu sie podoba, i skoro nie jest samojeden w tym 'podobaniu', to znaczy ze Bog jest z nim, i basta [hehe] To tak jakbyscie Osame chcieli przekonac, ze USA i Zydzi to jego przyjaciele.
Z wiara sie nie walczy, jak do tej pory kazda proba walki konczyla sie nieciekawie (krucjaty, potem wojny religijne.. wczesniej i pozniej tez cos by sie znalazlo)

W zwiazku ze zwiazkiem nie widze szans na porozumienie (bo nie ma zrozumienia)

To tak na wesolo jesli chodzi o forme.

Jarek, w123 230TE '85, w126 500 SEC '88, w126 560SEC '88, w116 450 '73
jareg@mb.org.pl
http://www.mb.org.pl/

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

[nnn] nieeeee.... no i dlatego nie lubiłam mercedesów i ich włascicieli, kojarzyli mi się zawsze ze szpanem i dyskoteką w samochodzie... jak jeszcze powiesz ze masz podbicie basów to chyba umrę ze śmiechu... samochód może i dopieszczony ale niestety nie ten kierunek, przynajmniej jeżeli o to forum i ten klub (chociaż za klub się nie wypowiadam bo nie jestem klubowiczką) chodzi...
Ale mam nadzieję że chłopaki "nawrócą" Cię, bo taki ładny samochód i szkoda go psuć

Pozdrófka

PS. i czepianie się błędów ortograficznych w wypowiedziach innych skoro sam je popełniasz jest nie na miejscu... nie ładnie nie ładnie [szalone]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Biedrona pisze:
[nnn] nieeeee.... no i dlatego nie lubiłam mercedesów i ich włascicieli, kojarzyli mi się zawsze ze szpanem i dyskoteką w

Mialas dziewczyno pecha, bo trafialas na takich pseudomercedesowcow [hehe]
Ja sie czasami zastanawiam, czy walczyc z 20 letnia rdza - bo to przeciez rdza oryginalna, cos jak patyna na dachu Kaplicy Zygmuntowskiej [oczko][hehe]

Cytuj:
Ale mam nadzieję że chłopaki "nawrócą" Cię, bo taki ładny samochód i szkoda go psuć

Mozemy poczynic maly zaklad.. [hehe]

jareg@mb.org.pl

Tytuł:
Klubowicz

JareG pisze:
Ja sie czasami zastanawiam, czy walczyc z 20 letnia rdza - bo to przeciez rdza oryginalna, cos jak patyna na dachu Kaplicy Zygmuntowskiej [oczko][hehe]

W pewnym momencie trzeba, bo drobne uciekaja [zlosnik]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

laudan pisze:
JareG pisze:

W pewnym momencie trzeba, bo drobne uciekaja [zlosnik]

Ano [hehe] Tak bylo w moim poprzednim w123. Zrobilem wiec blacharke - i sprzedalem. Bo niestety kregoslup miala slaby.. ale nadal ja widze, jezdzi jak glupia [cool]
Teraz od 2 lat sie czaje, zeby 230TE wstawic do blacharza na usuniecie w/w patyny.. i zawsze cos mi przeszkadza - tym razem blacharz [hehe] "Panie, pojezdzij Pan przez zime, na wiosne wrocimy do tematu kompleksowo" [zlosnik]

jareg@mb.org.pl

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

JareG pisze:
Mialas dziewczyno pecha, bo trafialas na takich pseudomercedesowcow [hehe]

uroki mieszkania przy cudnej zachodniej granicy, zbyt duży wpływ na stylistykę od sąsiadów z enerde :lol: ... ale do BMW już nic mnie nie przekona, dresy, dresy, dresy...

Cytuj:

znaczy zakładasz że się uda? ;)

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Wincior, minąłes się ze stylem w mojej opinii także.

Ale bardzo podobało mi się, że potrafiłeś się bronić, nawet osamotniony na placu boju zwanym dalej forum. [ok]

Szacunek, pomimo braku zrozumienia.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

JareG pisze:
A do Was (=fascynatow klasycyzmu) nie dotrze, ze czlowiek wlozyl serce, kase, czas i co tam jeszcze mial (poza mozgiem), i ze wierzy iz zrobil dobrze. A skoro mu sie podoba, i skoro nie jest samojeden w tym 'podobaniu', to znaczy ze Bog jest z nim, i basta [hehe] To tak jakbyscie Osame chcieli przekonac, ze USA i Zydzi to jego przyjaciele.

Eee... aż tak źle nie jest, bo parokrotnie w tym wątku padały słowa wyrażające fakt docenienia, że gość władował kasę i czas po to by tej 115tce przedłużyć życie, a sytuacja która powstała napewno niejednemu z nas jest nieobca - może nie koniecznie w dziedzinie motoryzacyjnej, ale zdarza się, że robimy coś w życiu z poświecieniem, wytrwałością i zapałem, i jesteśmy święcie przekonani o słuszności swojego działania, i jak już jest po wszystkim jesteśmy bardzo dumni ze swoich dokonań. I przychodzi ktoś, patrzy na to co zrobiliśmy, i pełen zdziwienia pyta : "coś ci nie wyszło? bo chyba nie chciałeś żeby to tak wyglądało, co?"

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

TrickyKid pisze:
Eee... aż tak źle nie jest, bo parokrotnie w tym wątku padały słowa wyrażające fakt docenienia, że gość władował kasę i czas po to by tej 115tce przedłużyć życie, a sytuacja która powstała napewno niejednemu z nas jest (...)
jesteśmy bardzo dumni ze swoich dokonań. I przychodzi ktoś, patrzy na to co zrobiliśmy, i pełen zdziwienia pyta : "coś ci nie wyszło? bo chyba nie chciałeś żeby to tak wyglądało, co?"

Ano wlasnie [hehe]
O to wlasnie chodzi: przynajmniej do tej pory nie udalo sie Wam osiagnac porozumienia, bo macie inne podejscie do tematu. Oparte na wlasnym guscie [hehe]
I dlatego bedzie ciezko - bo ktos musi zrezygnowac ze swojego/uznac czyjes gusta..

jareg@mb.org.pl

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Biedrona pisze:
JareG pisze:

znaczy zakładasz że się uda? ;)

Wrecz przeciwnie.
A dlaczego..? Looknij na moja odp. dla Tricky'ego [ok]
PS. Co nie oznacza, ze kol. od w115 nie da rady zaaklimatyzowac sie na forumie... po prostu IMHO nie zmienimy go.

jareg@mb.org.pl

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

JareG pisze:
TrickyKid pisze:
Eee... aż tak źle nie jest, bo parokrotnie w tym wątku padały słowa wyrażające fakt docenienia, że gość władował kasę i czas po to by tej 115tce przedłużyć życie, a sytuacja która powstała napewno niejednemu z nas jest (...)
jesteśmy bardzo dumni ze swoich dokonań. I przychodzi ktoś, patrzy na to co zrobiliśmy, i pełen zdziwienia pyta : "coś ci nie wyszło? bo chyba nie chciałeś żeby to tak wyglądało, co?"

Ano wlasnie [hehe]
O to wlasnie chodzi: przynajmniej do tej pory nie udalo sie Wam osiagnac porozumienia, bo macie inne podejscie do tematu. Oparte na wlasnym guscie [hehe]
I dlatego bedzie ciezko - bo ktos musi zrezygnowac ze swojego/uznac czyjes gusta..

Nas jest więcej, ale to i tak przecież nie o to biega w tym wszystkim. Chciał by forumowicze wypowiedzieli się na temat jego auta, no to otrzymał grzeczną aczkolwiek szczerą odpowiedź. Jeśli przyjedzie na spot do Wrocławia, nie będzie powrotu do tematu, będzie za to piwo i miła atmosfera.

Tytuł: Re: 115
wiarus junior
Awatar użytkownika

Wincior pisze:
oooj!! Zagrzales sie! Bez powodu. Ze swojej strony...na maturze za 3 bledy ort.......wiesz co jest...Ale to nie temat na to forum... :lol:

hihih a pokaż mi te 3 bledy?? pomijam juz fakt HROM - u:))))

W164 ML 320CDI - 2007 "CZARNY" - nieretrofitowany

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 811 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00