MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 11:13 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 911 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

TrickyKid pisze:
Nas jest więcej, ale to i tak przecież nie o to biega w tym wszystkim. Chciał by forumowicze wypowiedzieli się na temat jego auta, no to otrzymał

Biegalo o to, ze : czlowiek sie mocno przylozyl, zeby zbudowac auto swoich marzen. Jak juz proces budowy sie zakonczyl, ludzka rzecza jest chec pochwalenia sie. No to sie pochwalil, liczac ze jego trud zostanie doceniony.. no i zostal [zlosnik]
Wiec zaczal sie bronic, ale poniewaz nas jest wiecej, z marnymi szansami (chociaz sciagnal posilki [hehe]).
Zwykla reakcja obronna, kazdy sie broni jak go przyatakuja (poza pacyfistami, i innymi od nadstawiania poldupka.. [zlosnik][hehe])
I tyle.

Cytuj:
grzeczną aczkolwiek szczerą odpowiedź. Jeśli przyjedzie na spot do Wrocławia, nie będzie powrotu do tematu, będzie za to piwo i miła atmosfera.

[ok]
To jedyny sposob na zmiane gustow. Jak sie napatrzy, to moze mu sie zachce zawalczyc o stan fabryczny [hehe][ok]

Jarek, w123 230TE '85, w126 500 SEC '88, w126 560SEC '88, w116 450 '73
jareg@mb.org.pl
http://www.mb.org.pl/

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
Wincior, minąłes się ze stylem w mojej opinii także.

Ale bardzo podobało mi się, że potrafiłeś się bronić, nawet osamotniony na placu boju zwanym dalej forum. [ok]

Szacunek, pomimo braku zrozumienia.

Tylko styl obrony wymaga dopracowania [zlosnik]

"bułka tarta to nasz narodowy symbol bohaterski... to nasz wkład w światową kuchnię"

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Alescie sie napisali wszyscy.
Ale ja i tak przebijam was bo na poczatku obejrzałem sobie
PIĘKNY MERCEDES W115 + NIEULECZALNA PASJA...
i za nic nie mogłem skleic o co chodzi:D:D:d . Aż wrociłem jeszcze raz na allegro i wtedy zobaczyłem
-"Piekna 115"
I to jest własnie róznica góstów. Teraz wiem dlaczego o gustach nie należy dyskutować :D:D
Pozdrawiam wszystkich.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

powiem tak .... szefie ... jak zamienisz te felgi na baroki lub stalowe z kolpakami merca, i zalozysz listwy, to ci postawie 0,5 smirnoffa, czy czego ( w granicach rozsadku) tam sobie zazyczysz... !!!!! jakem Nowak, daje slowo.[/list]

W107 560sl
W108 280se 3.5 Rote Sau

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
MrBrutus pisze:
Ale ja i tak przebijam was bo na poczatku obejrzałem sobie
PIĘKNY MERCEDES W115 + NIEULECZALNA PASJA...
i za nic nie mogłem skleic o co chodzi:D:D:d

[zlosnik]

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Wookee pisze:
(me: how) pisze:
Wincior, minąłes się ze stylem w mojej opinii także.

Ale bardzo podobało mi się, że potrafiłeś się bronić, nawet osamotniony na placu boju zwanym dalej forum. [ok]

Szacunek, pomimo braku zrozumienia.

Tylko styl obrony wymaga dopracowania [zlosnik]

Styl podobny do samochodu, ale po trzeciej opinii nie było zwrotu o 180 st. pod wpływem większości, co się niektórym na tym forum zdarza.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

erio pisze:
powiem tak .... szefie ... jak zamienisz te felgi na baroki lub stalowe z kolpakami merca, i zalozysz listwy, to ci postawie 0,5 smirnoffa, czy czego ( w granicach rozsadku) tam sobie zazyczysz... !!!!! jakem Nowak, daje slowo.[/list]

A czy zmian innych aut innych własciccieli tez dotyczy ta propozycja ?? [zlosnik]

MIKE SANDERs Korrosionsschutzfett
www.bezkorozji.pl
535-466-616

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Ta! tym sposobem jak by Erio stwiał to by tu połowa forum zmieniała fegi i zakładała listwy tylko by buczało [zlosnik]

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

ale sobie koledzy na koledze przejażdżke zrobili, ja zacytuje pewien film: "Każdy może prawda , krytykować a mam wrażenie że dopuszczanie do krytyki panie-a tu dopuszczanie do krytyki tak nikomu niepodoba się, dlatego z punktu , mając na uwadze że ewentualna krytyka może być tak musimy zrobić żeby tej krytyki niebyło tylko aplauz i zaakceptowane"
Myśle że należało to rozegrać inaczej, zachęcic kolege do powrou do fabryki , ale gdy by mnie tak skrytykowano jak jego to bym stanoł okonien i chcocby niewiem co to sie wypiął [dupa3] , Wincior - słuchaj tylko tych co niekrzyczą przez forum, widze ze musiałes włożyc w samochód dużo kasy, a gdybys zechciał tylko doradzić sie straszych kolegów po fachu to niedośc że bys miał samochód który cieszył by ciebie to jeszcze był by podziwiany przez innych. zresztą wydaje mi sie ze do tego bardzo krótka droga - może dasz sie wkręcić?- przyjemnośc wierz mi MUROWANA :lol:

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

choć nieorginalna tapicerka to jednak robi na mnie wrażenie, zmień jak możesz felgi , poszukaj lampy do pary i zobaczysz ze ci się spodoba , potem tylko szyby odciemnic :P jeśli czujesz na tej wypowiedzi jakąs presje to niechcący ;) a że się spytam masz może cos jeszcze w planach - jakieś przeróbki?

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł: Moja 115 RE
postmajtek

Witam. Mimo wszystko dzieki za opinie. Niektore byly szczere, choc wiele za bardzo krytykanckich. czarne folie sa po to , ze mialem za wielu ciekawskich , dotyczacych tapicerki. Nie moglem stanac na ulicy. Jak wracalem np. ze sklepu, bylo 4-5 ogladaczy. Chcialem to skonczyc przed wyrwaniem foteli... Muzyke w aucie lubie...w 30 letnim Beckerze niemozliwe jest sluchanie na poziomie XXII w. Mercedes ma to do siebie, ze nawet auto 30 letnie, zadbane ma aktualna linie i wg mnie nie psuja jej alu felgi. Kazdy Merc jest ponadczasowy.
I tak Was lubie

Tytuł:
swój chłop

Właśnie czytając wypowiedzi niektórych i patrząc na większość postów to rozwala mnie to że jak ktoś ma swoje zdanie i zrobił samochód tak jak jemu się podoba to już jest poddany krytyce.A jeszcze bardziej rozwala mnie to że zmienia swoje zdanie pod wpływem większości.Przecież tak naprawdę chodzi o to żeby mercedes był doprowadzony do idealnego stanu mechanicznego i wizualnego bądż chociaz do takiego na jaki stać właściciela. A wypowiedzi niektórych w stylu że białe kierunki czy za duże felgi lub drewniana kierownica to akurat mnie koło d... latają bo tak naprawdę podejrzewam że ci którzy się najwięcej na ten temat wypowiadają to jeżdżą samochodami które wymagają dużo pracy żeby wyglądały chociaż tak samo jak te które sami krytykują. Rozumiem że można krytykować jakiś obskurny spoiler doczepiony do beczki lub co gorsza do 115 ale nie takie rzeczy jak felgi czy białe kierunki. Jak wysłałe zdjęcia swoich merców w których wszystkie akurat mają zmienione kierunki na białe i felgi nieoryginalne to 90% samochody się podobały ale wystarczyłoby że pierwsza opinia byłaby negatywna to podejrzewam że wtedy tylko 50% wypowiedzi na temat samochodu byłaby pozytywna.
Ludzie jeżeli macie swoje zdanie i swoje poglądy na jakiś temat nie koniecznie związany akurat z mercedesem to się go trzymajcie a nie zachowujcie się jak chorągięwki na wietrze oczywiście nie ówię że każdy taki jest ale duża częśćna tym forum tak.
Pozdrawiam tych którzy mają swoje zdanie i potrafią go bronić ART>[/list]

C126 E56

Tytuł: Moja 115
postmajtek

I jestes GIT!!! Bo tak jest , jak piszesz! Nie mam spoilerow,nalepek...itd.
Mam alu felgi, zwykly CD i Navi.
I to wszystko. A stan techniczny to............ Stuttgart. I tyle
Jeden , co mial odwage napisac swoja opinie !!!
POZDRAWIAM CIE!

Tytuł:
swój chłop

Podejrzewam że większość też tak myśli ale wiesz ktoś ważny na forum napisał że jest beee no to wszyscy przyklaskują ja nie krytykuje kogoś że ma stan "fabryczny" wszystko oryginalne nawet długość piór od wycieraczek bo widziałem takie pytanie na tym forum ile powinno mieć takie pióro czy cała wycieraczka bez przesadyyyy. I tak jak napisałem ja nie krytykuję oryginalnego więc niech ktoś nie krytukuje np dużych kół zresztą jak chcesz zobacz posta jakie koła wejdą do 123 chyba na 2 albo 3 stronie jest tam już paru gośći zaprzeczało samym sobie POZDRO dla ciebie i twojej 115>

C126 E56

Tytuł: moja 115
postmajtek

tutaj jeden czlowiek skrytykowal moje auto baardzo. Zniesmaczyl sie za brak Oryginalu. A tymczasem posiada sam w swojej 115 wycieraczki ...chyba docinane brzeszczotem z Biedronki...i wydech "HROMOWANY" skad ....to juz nie chce wiedziec!
Na pewno same oryginaly!!

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 911 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00