misiek pisze:
Pierwszoseryjne zdecydowanie nie
A tutaj zaskoczenie, bo na jednym z ostatnich spotów Ocet opowiadał, że widział W 109 II serii z elektrycznie sterowanymi lusterkami. Byłem mocno zdziwiony, ale Ocet był niemniej zdiwiony i mówił że nie wie jak to działało

...
Cóż MB potrafi
misiek pisze:
Pytanie moje brzmi: po co?
AMG pisze:
Nawet jeżeli by sie dało to zrobic to pozostaje pytanie PO CO ??
Eeee Panowie od automatyzacji
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
! Automat to chcecie w każdym aucie, a lusterkami to gardzicie
Na poważnie to uważam, że jest kilka wyjść z tej sytuacji:
1. Powrót do oryginału
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
(wywalenie foteli i tunelu od W 126).
2. Jeśli to auto już jest nieoryginalne, to tak jak kolega skusiłbym się na podłączenie tej całej elektryki (tzn. ja bym porówcił do oryginału, ale nie można być despotą, bo każdy może sobie zamontować co chce). Fotele od W 126 i tak bym pewnie wywalił, bo za mocno nie pasują do W 115. Jednak lusterka można by podłączyć.
3. Można zostawić to tak jak jest, ale mnie drażnią rzeczy, które są nieoryginalne i do niczego nie służą.
Na koniec żeby było jasne to jestem zwolennikiem oryginału i przeróbki nie są w moim guście.
P.S. Uważam, że lusterka elektryczne są bardzo przydatne, szczególnie prawe gdy danym autem jeździ więcej jak jeden kierowca.
P.S.2. Panowie wyluzujcie trochę, bo to niezbyt miłe jak najeżdżamy na każdego kto robi coś nie w naszym stylu i nie ma tu znaczenia czy kładzie używane części, czy przerabia swój samochód ingerując w jego oryginalność. Kolega zapytał tylko czy jest w stanie przerobić lusterka na elektryczne. Rozumiem, że każdy ma coś do powiedzenia, ale proszę zapanujcie nad złośliwością w porę, bo kolejny wątek zostanie zamknięty - to moja prośba, apel. Wy pytacie po co Mu elektryczne lusterka, a ja pytam: do czego prowadzi lawina złośliwości na forum w ostatnim czasie???

Nie twierdzę, że przesadzamy akurat jakoś strasznie w tym wątku, ale...
P.S.3. Mam nadzieję, że Moderator czuwa...
Pozdrawiam Wszystkich

.