Siemanko
Mam pytanie (glupie bo banalne) ale nie znam odpowiedzi
Do czego sluza 2 okragle, podswietlane wylaczniki na konsoli (pod popielniczka)?
Jeden jest z czerwona kropka i jest z lewej strony a drugi (choc zauwazylem, ze nie wystepuje we wszystkich modelach np. u mnie) jest z biala kropka i jest z prawej.
Rozkrecilem tego czerwonego i wydaje mi sie, ze to wlacznik awaryjnych ale prosze mnie w tej kwestii oswiecic bo instalacja el. jeszcze w moim samochodzie nie gada.
Pytanie 2 to jak sie wlacza ogrzewanie tylnej szyby (bo takowa posiadam)? Moze tym bialym (ktorego nie mam i nie mialem bo w konsoli nie ma otworu???)
Pytanie 3 Moze ma ktos do sprzedania caly kokpit (bez zegarow i konsoli pionowej tam gdzie Becker, popiolka i te nieszczesliwe wylaczniki). W moj kokpicie popekal plastik od stania na sloncu i niezbyt ladnie to wyglada.
Jak ktos ma to prosze o podanie ceny lecz mam 1 warunek. Deska nie moze miec ZADNYCH dodatkowych wylacznikow, ktore nie sa oryginalne i musi byc koloru czarnego. (ostatnio chciano mi upchac taka deseczke z cudownymi czerwonymi wlacznikami (Bog jeden wie do czego?) przy wylotach powietrza. Pochodzily chyba z Zelmera z 70-ych lat
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
.