Witaj!
Niestety w burgundzie nie mam zagłówków ale chciałbym Ci powiedzieć, że wszystko to bardzo ładnie wygląda (jakość wykonania & colour). Też bym chciał być na takim etapie jak Ty (domniemywam, że końcowa kosmetyka).
Mnie jeszcze do tego etapu troszke brakuje

.
Dodatkowo cieszy fakt, że wnętrze tego przepięknego auta można doprowadzić do takiego stanu. Wygląda chyba lepiej niż .......fabryczna.
Fakt, środek (nie tylko
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
) W114/115 mają piękny. Nie ma tego z.ejszczanego, tandetnego, smierdzącego i skrzypiącego plastku. Wczoraj koleżanka z pracy odebrała Toyotę Yaris. Jak zasiadłam inside to mi buty wyrwało. Tyle plastiku jeszcze nie widziałem (i to taki b.żywy kolor - mysioszary
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
). Bardzo się cieszę, że jestem szczęśliwym posiadaczem aż 3 egz. W115 i jednego W201.
Kończąc zapytuję jaki jest kolor nadwozia (czerwony/wiśniowy może kremowy?) jeśli tak to super wyglądać będzie ta tapicerka z tymi kolorami.
Jeśli masz jakieś zdjęcia "zewnętrznej" strony Twojego autka to rzuć please (probably wygląda tak jak środek lub jeszcze lepiej). Fajnie się będzie popodniecać i pomarzyć
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
.
P.S. Mój środek też tak będzie kiedyś wyglądał
Pozdrawiam
Miłosz