[quote="GrześMoto"]Witam. Jak dobrze wiecie lub nie wiecie posiadam mercedeska W126 SEL 560 . Kiedy się tylko zaczęły moje wakacje postanowiłem trochę naprawić moje autko ponieważ było delikatnie uszkodzone. Wymieniłem praktycznie cały przód: 2 błotniki (bo jeden był trochę pognity), maske, lampe kierunek, zderzak. Pozakręcełem to mniej lub więcej starannie aby wyglądał jakoś. Auto teraz wygląda dużo lepiej. Wystawiłem ogłoszenie i cisza... Napisałem cena do uzgodnienia ale nawet nikogo to nie rusza. Nie wiem teraz czy już padł rynek czy co bo poprostu nawet nikt do mnie nie za sesemesuje

Mam tak złe auto czy nikogo już nie interesują "ESY"...
Dziś przeczytałem żę nowy SEl 560 dawniej kosztował w przeliczeniu 71 tys euro (nowy w 90r).czy po 18 latach ok 3,3 procenta tej ceny to dużo??
Moim zdaniem rynek na W126, ale każdy szuka auta w bardzo dobrym, jak najlepszym stanie, co w cale nie znaczy jak to często bywa, że nie jest w stanie zapłacić za auto dobrych pieniędzy (czytaj stosynkowo dużych pieniędzy). Jeżeli Twoje auto jest w kiepskim stanie, to cóż..(a jak sam napisałeś jakoś tam do kupy poskładałeś) nawet niska cena może nie pomóc
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)