bezpiecznik jest OK. ja go mam 2 miesiące ale niestety autko jest od '90 roku w polsce i nasi "kowale" przerobili w nim już prawie całą elektrykę. np. jak się włączy domykanie tylnej klapy to świeci podświetlanie tablicy rejestracyjnej, normalnie ze światłami nie świeci

nie działa tylna wycieraczka, podgrzewanie tylnej szyby, wycieraczki na leflektorach, szyberdach, a przekaźnik od grzania świec to już całkiem poezja: auto rok '86 ale przekaźnik od modelu '93 więc dorobił se ktoś badanie temperatury silnika i teraz jak jest zimno to nie grzeje wcale świec więc odłączyłem ten kabelek i grzeje 40sekund bez znaczenia czy odpalę auto czy nie a on sobie czasami informuje o przepalonych świecach, czasami nie, czasami jest ok......... i długo by jeszcze pisać co wyrabia ten przekaźnik ( jak wymieniali świece to gdzieś na chwilę zrobili zwarcie na świecy)............... ach tak sie rozpisałem o moim mecku który oczywiście mimo tych "paru drobnych" usterek ma jeszcze pare innych "drobnych" usterek ale cóż zima długa - wieczory długie ..........
sorki że nie na temat sie rozpisałem.
pozdrawiam serdecznie
p.s. jak ustalisz co z tym grzaniem to daj cynk. ale zacznij szukać w przekaźnikach one są THE BEST w takim czarowaniu z prądem