co do koloru, to wyszlo przypadkiem, nie zamierzalem kupic bialego tylko konkretna wersje silnikową i odpowiednio wyposazona, i tutaj trafilem w 99%
jak wspomnialem wczesniej kolor bialy w mercach nie bardzo mnie kreci, pomimo ze teraz jest modny, ale nie ukrywam ze ten zestaw czyli kremowy odcien bieli+niebieskie wnetrze+szyby w odcieniu niebieskim wygladaja ladnie
dodam ze lakier sie ladnie swieci na calym samochodzie, ale niestety z tego co wiem, to mial lekkiego niegroznego dzwona przez co prawy przedni blotnik jest troche slabo spasowany i mial robione zaprawki lakiernicze, niestety one sie troche odrozniaja
napraw blacharskich nie zauwazylem, progi, i podloga cale, nadkola i podloga bagazniku wygladaja dobrze, poza mala dziurka w lewej podlodze bagaznika ktora zagnila od napchanych mokrych skisnietych szmat, ale to drobiazg, na podlodze w kabinie czysto, bez rudego, wszystko oklejone oryginalna mata bitumiczna
jesli chodzi o stan techniczny to bajka, wszystko scisle i nic nie brzeczy, glowki tak jak by nie bylo, jak robilem przeglad to milo bylo popatrzec jak diagnosta traktuje go "wyjatkowo" - nie oszczedzal go przy sprawdzaniu, a na koniec nie kryl podziwu
ogolnie samochod ma pare mankamentow ale wszystko to drobiazgi wymagajace bardziej regulacji niz naprawy, tak jak skrzynia automatyczna ktora troche szarpala, ale dzieki hruscikowi doszedlem jak sie tego pozbyc
ponizej zdjecia wnetrza:
dodam ze granatowe wnetrze tez nie bardzo mi lezy, ale w tym przypadku jako caloksztalt wyglada niezle, jezeli zdecyduje sie na zmiane koloru karoserii, to rowniez i wnetrze bede chcial zmienic
o ten samochod to byla walka, ja wiem o ok 5 osobach ktore namietnie chcialy go kupic, prawie miesiac trwalo zanim ustalilem wlasciciela
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)