hej ixes jak mógłbym Ci podziękować za dotychczasową pomoc, można na tym forum stawiać piwka albo coś w tym stylu, jestem tu nowy i nie bardzo się orientuje, dziękuje bardzo za wyjaśnienie mi tych niuansów z gaźnikiem, powalcze z nim, moje autko jest z 78 roku, automat,2,8 benzyna, kupiony w niezłym stanie, ale położyłem mu nowy lakier, zrobiłem blacharkę, remont kapitalny silnika, zawieszenie, hamulce, konserwację, teraz staram się go doprowadzić do super stanu pod względem mechanicznym a jak zapewne wiesz z doświadczenia jak się zacznie grzebać przy aucie, to zrobi się jedno a wyjdzie drugie, ostatnio zauważyłem że popsuł mi się siłownik pompki przyśpieszacza ten przy aparacie zapłonowym i musze go namierzyć w aso, aha tak apropo ma ktoś z was może schemat podciśnień w gaźniku do tego merca? z góry dziękuje za pomoc.....aha jak zrobie tapicerke to się pochwale i podeśle pare fot mojej ski! pozdrawiam wszystkim czytających <br>
Dodano po 9 minutach.:<br> hej grabekk w nawiązaniu do twojego postu autko mam od dwóch lat ale stało w garażu aż do jesieni zeszłego roku gdy uzbierałem troszkę pieniążków by tchnąć w niego nowego ducha. Oryginalny kolor to ten poniżej, te zdjęcia zrobiłem jeszcze przed remontem........
wg mnie teraz wygląda dużo lepiej, ale to moja subiektywna opinia.
pozdrawiam