Takie pytanie do szanownego grona forumowiczów.
Jaki powinien być orientacyjny koszt malowania beczki do listwy na drzwiach. Do tego dochodzą ewentualnie szpachlowania kilku miejsc, ewentualne uzupełnienia kawałeczkami blachy zewnętrznego poszycia progów (dziurki w 2 miejscach - małe) plus wyczyszczenie powierzchownej rdzy na rantach błotników.
Generalnie w moim aucie pojawiło się kilka bubli na lakierze - jak na złość właściwie po jednym na każdym elemencie, ale wszystkie poniżej linii listew, dlatego też planuje wiosną ich usunięcie i pomalowanie.
Głosy krytyczne mówiące, że to półśrodek proszę o zamilknięcie - jestem tego w pełni świadomy, ale autko nie jest materiałem na kultowego klasyka tylko normalnym samochodem na codzień i fajnie by było gdyby jeszcze przez 2 lata wyglądało w miarę zdrowo.
Nie wiem po prostu jaki powinien być koszt takich prac - co uznać za dobrą cenę a co za wygórowaną. Na co zwrócić uwagę przed zleceniem prac, o co zapytać lakiernika, jaką techniką powinno być to zrobione ?
_________________ w123 240TD - no kochałem ten wóz.... i kiedyś znów wrócę do Mercedes
Wyprzedzaj, wyprzedzaj - Twoje nerki uratują komuś życie !!
|