telo pisze:
Gratuluję fury, po C123 nie zdążyłem przyjechać, ale gdybyś kiedyś sprzedawał 107 to daj znać wcześniej to przygotuje się zawczasu finansowo
pzdr
maciek
Żałować rzeczywiście możesz
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, jednak jak zdążyłem zauważyć dokonałeś bardzo ładnego zakupu. Osobiście wolę w123 w sedanie niż coupe
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
.
aegm pisze:
witaj,
Benz mi dosc znany, moze nie tyle dosc co bardzo dobrze. Dzieki mnie trafil do kraju ponad 4 lata temu i od tamtej pory znam jego historie nadzwyczaj dobrze, gdyz 3/4 czesci glownie nowych (ale nie tylko) pochodza ode mnie
Uporales sie z centralnym w bagazniku, bo to chyba jedyne co w aucie nie dzialalo na 100%? Pozy tym pociechy z SLC.
Pozdr
Nie spodziewałem sie, że ktoś z forum będzie znał to auto

... p. Jacek wspominał o osobie, dzięki której miał dobry dostęp do części w DE, ale nie sądziłem, że to ktoś stąd.
Rzeczywiście slc jest bardzo doinwestowany, wraz z samochodem dostałem gruby plik rachunków. Wymieniono m.in. większość uszczelek, elementów gumowych, itp. Centralny zamek czasami szwankuje, muszę zamówić uszkodzony element, który odpowiada za ten stan i wszystko powinno wrócić do normy.
Sam nigdy nie byłem specjalnym entuzjastą W107 i innych „sportowych” modeli tej marki, zawsze twierdziłem, ze prawdziwy mercedes musi być czterodrzwiowy, jednak widząc stan tego SLC trudno było go nie kupić.

class pisze:
Kolor genialny w tym modelu, zresztą na C123 też wygląda świetnie.
Gdyby ci się znudził, daj znać przy sensownej cenie dogadamy się

.
O sprzedaży póki co nie ma mowy, ale pewnie wcześniej czy później taki moment nastąpi, a wtedy w pierwszej kolejności pojawi się giełdzie na tym forum.
wiśniowy pisze:
SLC prawie sprzedany więc wstępnie rezerwuje 108 jeśli można
Gratuluję zakupu i życzę owocnych poszukiwań następnej gwiazdy
Ty nie rezerwuj żadnych W108 bo już masz najfajniejszy i najładniejszy model ze wszystkich mb.
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)